2017. január 23., hétfő

Heti horoszkóp



Heti horoszkóp 2017.04.hét


Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nyilas Holddal, lendületesen indul a heted. Ez arra jó, hogy lendületet vegyél, ami átvisz azon az akadályon, amit csütörtökön egy csúnya bolygóháromszög (Kos Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold és Plútó) mutat. Ez elsősorban a munkahelyi viszonyokat érinti, ill. kavarja fel. Ne csodálkozz, ha mindenki ingerlékeny lesz! Másnaptól az egész eltűnik, és átveszi a helyét a kreativitás. Szombaton újhold és kínai újév, plusz Mars, a te bolygód belép a Kosba. Ezzel vége számodra téli punnyadásnak…

Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Január utolsó hete kiadásokkal kezdődik. Ellentmondásos fényszögek lesznek az égen. Szóval nincs nagy baj, de nem árt az óvatosság. Szerda lesz a hét legnyugisabb napja: a Bak Hold nem kap fényszöget napközben. Pont ezért saját tempódban, kényelemesen intézheted a dolgodat. A csütörtöki bolygóháromszög kibillenthet ebből a békéből. De csak akkor, ha hagyod. Hétvégén: szombaton újhold és kínai újév. Ez remek alkalom arra, hogy kívánj! Amennyiben szilveszterkor elmulasztottad, most bepótolhatod…

Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Ez a hét szenvedélyesen kezdődik. A Nyilas Hold olyasvalakit szimbolizál, aki hevesen fog ostromolni. De ne csak szerelemre gondolj! Ebből lehet közös munka, barátság, stb. Csak kettőtökön múlik, hogy mit hoztok ki a helyzetből. Csütörtökön egy bolygóháromszög (Kos Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold és Plútó) óvatosságra int anyagi téren. A legjobb az lenne, ha otthon felejtenéd a pénztárcádat. Péntektől megint elemedben leszel. Sőt a szombati újhold és a kínai újév új távlatokat nyit meg neked…

Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A hét elején az összeszedettséged miatt remekül haladsz a munkáddal. Ez fellelkesít, és talán így nem fog annyira megviselni a csütörtöki bolygóháromszög (Kos Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold és Plútó), ami rosszul érinthet, és kedvedet szegheti. Jogosan háborodhatnál fel, de nem éri meg. Ez a feszült konstelláció másnapra elillan. Pénteken és hétvégén a Vízöntő Hold szerint a lehető legtöbbet kellene friss levegőn lenned. Ki kéne szellőztetned a fejedet. A hideg, téli idő most kapóra jön.

Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Nyilas Holddal, energikusan indul a heted. Ez annyira feldob, hogy a csütörtöki nehéz konstelláció (Kos Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold és Plútó) meg se kottyan neked. De ne nézd le azokat, akik feszültek lesznek! Szükségük lenne a bátorításodra és a humorodra. Utóbbival egy szempillantás alatt eltünteted a borút okozó felhőket. Péntektől nem lehet majd bírni veled: a szerelem felvillanyoz. Akkor is, ha van, és akkor is, ha még nincs. A szombati újhold és a Kosba lépő Mars még jobban feldob.

Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Nem lesz könnyű a munkádra koncentrálni a Nyilas Hold szerint: családi ügyek vonhatják el a figyelmedet a hét kezdetekor. Jobb lenne, ha emiatt nem hibáznál a munkádban, mert sokáig fog tartani, míg helyrehozod. A hét közepén, csütörtökön egy bolygóháromszög (Kos Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold és Plútó) anyagi téren mutat fejtörést. Pedig aggodalomra nincs okod. Péntektől helyre áll a lelki békéd. Majd szombaton újhold és kínai újév lesz. Ettől a hétvégéd felszabadultnak ígérkezik.

Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Úgy készülj, hogy a hét eleje alkalmas megbeszélésekre, tanulásra, vizsgázásra! Viszont hét közepén egy rendkívül feszült bolygóháromszög (Kos Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold és Plútó) megviselheti az érzékeny lelkedet. Mindenáron maradj kívül! Péntektől leszel igazán elemedben. A Vízöntő Hold szárnyakat ad. Ezt tovább fokozza a szombati újhold és a Mars belépése a Kosba. Ezen a napon indul a kínai újév, ami remek lehetőség a tervezésre. Akkor is, ha szilveszterkor csináltál már ilyesmit…

Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Január utolsó hetének elején a pénz fog foglalkoztatni. A Nyilas Hold optimistává tesz ebből a szempontból is. Hét közepén lesz egy csúnya bolygóháromszög: Kos Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold és Plútó, ami óvatosságra int a közlekedésben. Csütörtökön minden korábbinál legyél körültekintőbb! Így elkerülheted a legrosszabbat: a balesetet. Péntektől a Vízöntő Hold kedvez családi és/vagy ingatlan ügyeknek. Ebben a szombati újhold és a Kosba lépő Mars új megoldást mutathat, ha nyitott vagy.

Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Nyilas Holddal és felemás fényszögekkel indul január utolsó hete. Az segíthet, hogy a Hold együttáll a Szaturnusszal, ami tudatosságot, összeszedettséget és önfegyelmet hoz neked. A hét közepén egy feszült bolygóháromszög (Kos Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold és Plútó) anyagi gondokat szimbolizál. Az év eleje mindig nehezen kezdődik. Főleg, ha ünnepekkor kiköltekeztél. Majd péntektől a Vízöntő Hold felszabadultságot jelez. Szombaton újhold és kínai újév lesz. Kezdődik a tűz Kakas éve.

Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Január utolsó hete egész jónak ígérkezik. Egyetlen napot kivéve: csütörtökön lesz egy rendkívül feszült bolygóháromszög az égen: Bak Hold, Plútó – Kos Uránusz – Mérleg Jupiter. Ez „kifeszít” a karriered és a magánéleted közé. Csak akkor úszhatod meg idegeskedés nélkül, ha bízol magadban, és tudatosítod, hogy „ez is elmúlik”. Szó szerint: mivel már másnapra nyoma sem lesz ennek. Szombaton az újhold új fejezetet nyit neked, ha nyitott vagy az újra. Így a hétvégéd tele lesz, tele lehet újdonságokkal.

Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Lovagold meg, hogy a hét elején jó tempóban haladhatsz a munkáddal, mert a hét közepén megtorpanást mutat egy feszült bolygóháromszög: Kos Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold és Plútó! Ez a konstelláció még betegséget és/vagy balesetet is jelenthet, ha nem vigyázol magadra és másokra. Most is érvényes az, hogy könnyebb megelőzni a bajt, mint utólag orvosolni. Péntektől fel leszel dobva. Nem csak a Vízöntő Hold miatt, hanem a szombati újhold miatt, ami az egész év legfontosabb újholdja a számodra.

Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

Ne lepődj meg, ha hétfőn és kedden be leszel havazva munkával! Szerencsére a bolygók iszonyú sok energiát mutatnak. De kedden délután ne sértődj meg! Jó hír a te szempontodból, hogy a csütörtöki feszült konstelláció hatása alól mentesülsz. Persze lesznek körülötted feszült emberek. Jobb lenne, ha nem vennéd át az ő feszültségüket, mert csak leszívnak. Péntektől az egészségedre kell ügyelned. A bolygók energia és/vagy vitaminhiányt jeleznek. Ezen kicsit javíthat a szombati újhold megújító hatása.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5