2017. január 9., hétfő

Heti horoszkóp



Heti horoszkóp 2017.02.hét


Heti horoszkóp Kos (III. 21. - IV. 20.)

Úgy kalkulálj, hogy a hét kezdetén az Ikrek Hold nehéz fényszögei miatt nem sok sikerre számíthatsz, ha tárgyalsz, vagy utazol! Mindkét esetben legyél elővigyázatos! Ha valaki értetlenkedik, akkor hagyd rá! A hét legfontosabb konstellációja a csütörtöki telihold, ami a magánéleted és a hivatásod közötti feszültséget erősíti fel. Péntektől az Oroszlán Hold feldob téged. Ezt tovább fokozza a szombati tűzháromszög: Kos Uránusz – Oroszlán Hold – Nyilas Szaturnusz. Ettől mozgalmas lesz a hétvégéd…

Heti horoszkóp Bika (IV. 21. - V. 21.)

Sajnos a pénzügyeid fejtörést okozhatnak a hét elején. A nehéz konstellációk arra intenek, hogy alaposan fontolj meg minden kiadást! Később a csütörtöki Bak Nap – Rák Hold szembenállás, a telihold konfliktus és/vagy balesetveszély lehetőségét jelzi. Legyél nagyon elővigyázatos! Szerencsére másnapra, péntekre ennek már nyoma sem lesz. Innentől az Oroszlán Hold a családod fontosságára hívja fel a figyelmedet. Szóval minél több időt töltesz a szeretteiddel, annál inkább feltöltődsz a jövő hétre.

Heti horoszkóp Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Hétfőn és kedden az Ikrek Hold feszült fényszögei megnehezíthetik a dolgodat. Ezek látszólagos és valóságos konfliktusokat szimbolizálnak. Szerencsére kedden egy szerencsés Hold – Jupiter fényszög tompítja a feszültséget. A csütörtöki telihold másfajta kihívást hoz neked: a bevétel – kiadás egyensúlyára kell ügyelned. Vagyis ne költs többet, mint amennyit keresel! Péntektől az Oroszlán Hold és a szombati tűz bolygóháromszög utazásra, kirándulásra csábít. Mehetsz akkor is, ha hideg lesz.

Heti horoszkóp Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valószínűleg a hét elején még téli álmot fogsz aludni. Vagyis ne most akard bizonyítani, hogy mit tudsz! Inkább csendben csak a rutin munkákat intézd! Csütörtökön a telihold érzékennyé és sértődékennyé tesz téged. Ne vegyél mindent személyes kitolásnak! Így megúszhatod konfliktus nélkül. Péntektől visszatér az életkedved. Az Oroszlán Hold jó hatással lesz rád. Szombaton lesz egy tűz bolygóháromszög (Kos Uránusz – Oroszlán Hold – Nyilas Szaturnusz), ami még vidámabbá teszi a hétvégédet…

Heti horoszkóp Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Kiváltságosnak érezheted magad ezen a héten: mivel téged se a hét elejei feszült konstelláció, se a csütörtöki telihold nem érint közvetlenül. Ettől még jó páran lehetnek ingerlékenyek a közeledben. Velük elnézőnek és megértőnek kell/kellene lenned. Legyél együtt érző, hiszen neked is voltak már rossz napjaid! Péntektől az Oroszlán Hold és a szombati tűz bolygóháromszög (Kos Uránusz – Oroszlán Hold – Nyilas Szaturnusz) felvillanyoz. Elemedben leszel, amitől vonzóvá és népszerűvé válsz.

Heti horoszkóp Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Nem indul túl fényesen a heted: hétfőn és kedden a család és a munka közé leszel „kifeszítve”. Nem olyan tragikus a helyzet, mint ahogy most érzed. Szerdán már jobb bolygóállások lesznek. Az is jó hír, hogy téged nem fog megviselni a csütörtöki telihold. Péntektől már a hétvégét fogod tervezgetni. Az Oroszlán Hold és a szombati tüzes bolygóháromszög: Kos Uránusz – Oroszlán Hold – Nyilas Szaturnusz az aktív pihenésnek kedvez. Válassz olyan programot, ami kizökkent a mindennapi rutinból!

Heti horoszkóp Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Legyél óvatos, mert a hét eleje tartogat veszélyeket: a közlekedésben és a kommunikációban is! A hétfő különösen feszült lesz. Kedden már egy szuper fényszög tompítja a feszültséget. Ennek ellenére maradj éber mindig mindenhol! A csütörtöki telihold más kihívást hoz: meg kell találnod az egyensúlyt a magánélet és a hivatás között. A siker kulcsa, hogy ne stresszelj! Péntektől az Oroszlán Hold kalandra hív. Próbálj ki valami olyat, amit még nem csináltál! Ez lehet sport, vagy más program…

Heti horoszkóp Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Nehéz konstellációval indul a heted, ami azt jelenti, hogy észnél kell lenned minden pénzügyi döntésnél. Adódhatnak anyagi gondjaid. Az a jó, hogy szerdán több számodra kedvező fényszög lesz (Hold – Vénusz – Neptunusz), ami eloszlatja a gondokat. A csütörtöki telihold a közlekedésben mutat kihívást: a szembejövő járművekre és emberekre kell figyelned. Péntektől kiugrasz a bőrödből: rengeteg terved lesz. Annyi, amennyit nem lehet belezsúfolni egy hétvégébe. Jobb, ha nem vállalod túl magad.

Heti horoszkóp Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Tudj róla, hogy hétfőn és kedden is feszült fényszögek nehezítik a dolgodat! Úgy látszik, hogy csupa sértődékeny emberrel lesz dolgod. Tudd azt is, hogy ez csak múló nézeteltérés! Szerdától sokkal jobb konstellációk jönnek. Kivéve csütörtökön, amikor a telihold „léket üthet” a pénztárcádon. Pont ezért a legokosabb, ha otthon hagyod. Péntektől feldobódsz az Oroszlán Holdnak köszönhetően. Sőt szombaton egy tűz bolygóháromszög (Kos Uránusz – Oroszlán Hold – Nyilas Szaturnusz) „csúcsra juttat”.

Heti horoszkóp Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jó neked, mert a hét elejei feszült konstellációk meg se kottyannak neked. Ettől elbizakodottá válhatsz. Pedig nem szabadna. Már csak azért sem, mert a csütörtöki telihold (Bak Nap – Rák Hold szembenállás) párkapcsolati zűrt mutat. Legyél türelmes azokkal, akik közel állnak a szívedhez. Még aznap Merkúr, a kommunikáció bolygója belép a Bakba. Ez azért érdekes, mert járt már itt, csak múlt héten visszalépett a Nyilasba, amitől „elakadhatott” a szavad. De most szerencsére visszakapod a hangodat…

Heti horoszkóp Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Elemedben leszel a hét elején az Ikrek Hold hatására. Akkor is, ha nehéz fényszögek lesznek az égen. Nem fog megviselni, ha megőrzöd azt a könnyedséget, amiről híres vagy. Ez nem jelent flegmaságot, mert ezzel irritálnád a környezetedet. Szerdán jó híreket kapsz pénzzel kapcsolatosan. Csütörtökön, telihold napján az egészségedre kell vigyáznod. Jobb lenne, ha most nem robbannál le. Péntektől a főszerep a szerelemé. Népszerű leszel. Akkor is, ha már van párod, és akkor is, ha még nincs.

Heti horoszkóp Halak (II. 20. - III. 20.)

A hét elején nem kell szétszakadnod. Akkor se, ha egyszerre több fronton kell helytállnod. Nem baj, ha pár napba beletelik, míg mindent meg tudsz oldani. Szerdán már csupa szuper fényszög (Hold – Vénusz – Neptunusz) lesz az égen, ami a te malmodra hajtja a vizet. Ráadásul a csütörtöki teliholdat is megúszod. A hétvégéd munkásnak ígérkezik. Tele leszel energiával, és végre utolérheted magad. Ebben a szombati tűz háromszög a legjobb szövetségesed: Kos Uránusz – Oroszlán Hold – Nyilas Szaturnusz.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5