2017. január 8., vasárnap

Január Horoszkóp 2017


Január horoszkóp 2017


Kos január horoszkóp 2017

A Január egy nagyon mozgalmas, eseménydús hónap lesz; úgy tűnik majd, hogy bonyodalmaknak soha nem lesz végük. A Kosnak nem lesz ideje pihenésre, ezért a karrier, valamint a magánélet terén is igen aktív periódus vár rá. Az ambiciózus és harcis természetének köszönhetőn ön könnyen megbirkózik majd a nehézségekkel és értékes tapasztalatokra tesz szert. Ne ijedjen meg az ön előtt álló feladatoktól és mutassa meg bátran másoknak az erősségeit, tudatosítva bennük, hogy ön miben a legjobb.Tartson egy kis szünetet és szánjon némi időt saját magára is, így rendezheti a gondolatait és eldöntheti, hogy mi az amit igazán el szeretne érni. Ne stresszeljen az este folyamán. Hagyja, hogy elillanjanak a kétségei legalább erre a kis időre. Ha nem érzi túl jól magát ma, akkor próbáljon meg pihenni, relaxálni, vagy végezzen relaxációs gyakorlatot.

Bika január horoszkóp 2017

A Bikának érdemes kihasználnia januárban a hónap kínálta lehetőségeket főként az elmúlt év eseményeinek fényében. Tanuljon a korábbi hibáiból, és ne kövesse el őket újból. Használja ki az személyisége erősségeit, a szorgalmát és felelősségtudatát a munkahelyén, de ügyeljen rá, hogy az adott helyzeteket ne agresszív fellépéssel oldja meg, és ne akarjon mindenért egymaga felelősséget vállalni. Szenteljen valamennyi időt a partnerére és önmagára is. Mostanában túlságosan elfoglalt volt, ezért nem nagyon volt idejük beszélgetni egymással. Böngésszen csak a neten, sosem lehet tudni, hogy mikor talál rá arra, ami igazán érdekli. Vigyázzon a bőrére. A stressz jelei kezdenek megmutatkozni az arcán, tegyen ellene, mielőtt túl késő lenne.

Ikrek január horoszkóp 2017

Az év eleje nagyon békés időszak lesz az Ikrek csillagjegyben születettek számára. A csillagok stabil és pozitív pozícióban lesznek. A január tökéletes hónap lesz a fontos döntések meghozatalára, legyen szó akár karrierről, pénzügyekről, vagy magánéletről. Bármilyen döntéseket is hoz majd, nem fog ebben a periódusban hibázni. A párja nagyon türelmes volt önnel korábban, amikor folyamatosan ingadozott a hangulata. Adja a tudtára, hogy, ha bármikor szüksége lenne támogatásra, akkor ön azonnal a segítségére siet. Kiváló hangulata van, így érdemes elmennie szórakozni, bulizni kicsit. Ne hezitáljon, hiszen a barátai társaságában remek este vár önre és még az is lehet, hogy érdekes emberekkel ismerkedik majd meg. Ne menjen be a munkahelyére betegen. Időnként mindenkinek megvan a jó ok arra, hogy otthon maradhasson.

Rák január horoszkóp 2017

Januárban nagy lelkesedéssel vág bele az új évbe. A csillagok állása egy nagyon pozitív időszakot jelez előre a rák jegy szülöttei számára. A családi életét, kapcsolatait a béke és a harmónia hatja majd át. Használja ki maximálisan ennek a periódusnak az előnyeit és nem féljen megvitatni olyan fontos témákat, amelyekkel normális esetben valószínűleg nem merne előrukkolni. Ez a hónap ideális az ilyen jellegű témák megbeszélésére. Ne figyeljen oda azokra a pletykákra, amiket esetleg a partnerétől hall. Sokkal jobban jár ha nem keveredik felesleges bonyodalmakba és ha inkább megbeszéli a problémákat. Szánjon némi időt a háztartására. Egy kényelmes, tiszta otthonban sokkal jobban tudja érezni magát. Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát másnapra is.

Oroszlán január horoszkóp 2017

Az új év első hónapja, a január eléggé hektikusan fog indulni az oroszlán csillagjegyűek számára. Ami a karrierjét illeti nincs oka aggodalomra, mert a harcos és ambiciózus természetének köszönhetően ebben az évben is jelentős sikereket könyvelhet majd el. Természetesen semmit nem adnak az életben ingyen, ezért jó pár komoly problémával is meg kell majd birkóznia a munkahelyén. Ezeket sajnos nem tudja elkerülni, viszont miután megoldotta őket, sokkal erősebbé és érettebbé fog válni. Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már "nyeregben". Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében. Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú "projekt" elkezdéséhez. Meg fog fázni, ha nem az évszakhoz igazodva öltözik fel.

Szűz január horoszkóp 2017

Az év kezdetén a szűz csillagjegy szülötteinek türelmesnek kell lenniük. Tény, hogy innen nézve úgy érzi majd, hogy szinte lehetetlen elérni a kitűzött céljait, de ettől ne bátortalanodjon el. A gyakorlatiasságának köszönhetően meg fogja találni a módját, hogy hogyan birkózzon meg a problémákkal. A megfelelő motivációval még a munkateljesítményét is nagy mértékben megnövelheti januárban. Ahogy a mondás is tartja akkor derül ki, hogy ki az igazi barát, amikor baj van, mivel csakis ők nyújtanak segítő kezet szükség esetén. Legyen türelmes olyankor, amikor munka valami miatt stagnál, mert eltarthat még egy ideig mire sikerül végeznie vele. Itt az ideje nagytakarítást végezni. Lássa be, ennek már nagyon itt volt az ideje.

Mérleg január horoszkóp 2017

A január nem lesz könnyű hónap a mérleg jegy szülöttei számára, mivel alapvetően érzékeny, intellektuális természetűek. Mivel folyamatosan leköti majd a munkája, nem lesz elég ideje a kedvesére. Ebből kifolyólag nem csoda, hogy ha a párja önbe vetett bizalma megrendül kissé. Természetesen ez nem lehet ok a veszekedésre, hiszen mindent meg lehet oldani nyugodt párbeszéd révén. Töltsön el egy kis időt a nagyszülei társaságában, segítsen nekik szükség esetén a bevásárlásban, vagy vigye el őket kocsival, ahova szeretnék. Gondoljon rá, hogy mennyi mindent tettek meg annak idején önért, és most kicsit viszonozhatja a szeretetüket. A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát. Egyensúlyban van a fizikai- és mentális erőnléte, ennek mindig így kéne lennie, ezért fontos, hogy tegyen is érte.

Skorpió január horoszkóp 2017

A január egy eléggé kellemetlen időszak lesz a Skorpió csillagjegyűek számára. Egyszerre próbál majd több problémát is megoldani, de egyre jobban belebonyolódik majd a kialakult helyzetbe, ha nem szisztematikusan, fontossági sorrend szerint lát neki. Készítsen egy listát az ön előtt álló feladatokról, és rendezze őket prioritás szerint, így nagy mértékben meg tudja könnyíteni a munkáját. Tartson egy kis szünetet és szánjon némi időt saját magára is, így rendezheti a gondolatait és eldöntheti, hogy mi az amit igazán el szeretne érni. Úgy tűnik, hogy valamilyen jutalmat fog hamarosan kapni és jó esély van rá, hogy most a főnökét is remek hangulatban találja. Ha azon gondolkodik, hogy belevág egy új hobbiba, akkor most jött el az ideje.

Nyilas január horoszkóp 2017

Az új év jól indul a nyilas csillagjegy szülöttei számára a pozitív energiáknak köszönhetően, mivel ebben a periódusban a csillagok pont a megfelelő pozícióban állnak. A jellemvonásainak és energikusságának köszönhetően sokkal jobb teljesítményre lesz képes mint mások, amit érdemes minél jobban kihasználnia a munkahelyén. Fontos, hogy ügyeljen az egészségére és ne tegye ki túlzott stressznek magát ebben az időszakban. Bánjon egy kicsit kedvesebben a párjával. Csinálja meg helyette a házimunkát és mutassa ki neki, hogy milyen nagyra értékeli őt. Legyen állhatatos és produktív, és az se tartsa vissza, ha ez most történetesen mások rovására is megy. Tartsa észben, hogy az élet egyfajta verseny, ahol csak a legjobbak győzedelmeskedhetnek. Fantasztikus hangulata van. Viszont tartsa észben, hogyha bókokat kap, akkor illik azokat viszonozni is.

Bak január horoszkóp 2017

Januárban a Bak komoly családi vitákba bonyolódhat és magánéleti problémákkal szembesülhet. Rá fog döbbenni, hogy már nem jön ki olyan jól egy önhöz közelálló személlyel, mint korábban. Nincs ezzel semmi baj, hiszen minden ember - beleértve önt is - folyamatosan változik. Az a lényeg, hogy ne erőltesse túlságosan a dolgokat. A párja nagyon türelmes volt önnel korábban, amikor folyamatosan ingadozott a hangulata. Adja a tudtára, hogy, ha bármikor szüksége lenne támogatásra, akkor ön azonnal a segítségére siet. Ha teljesen biztos benne, hogy önnek van igaza, akkor érdemes megbeszélnie a dolgot a főnökével is. Mivel ön nem egy gép, a szervezetének szüksége van időnként a pihenésre.

Vízöntő január horoszkóp 2017

Januárban, a hónap elején türelmesnek kell lennie és muszáj lesz megőriznie az energiaszintjét, mert később még szüksége lesz rá ebben az időszakban. A munkahelyén olyan váratlan helyzetbe kerül majd, amit nem lesz képes közvetlenül befolyásolni és a maximális figyelmét fogja igényelni. A képességeinek köszönhetően, a vízöntő csillagjegy szülötteként gyorsan megtalálja a megoldást a problémára, azonban ekkor még nem számíthat ezért elismerésre. Fejezzen be minden önre bízott munkát, így elkerülheti, hogy konfliktusba kerüljön főnökével és nem okoz még több problémát saját magának. Ezekben a napok ideálisak az intellektuális tevékenységekre. Szánjon egy kis időt a tanulásra. Nagyon fontos, hogy időben felfedezzék a bajt és kigyógyítsák az embert a betegségből. Önnek sem hiányozna, hogyha folyton visszaesne ugyanabba a betegsége, tegyen érte, hogy ez ne történhessen meg.

Halak január horoszkóp 2017

A január a szorgalmas munka jegyében fog eltelni a halak csillagjegy szülöttei számára. Ennek köszönhetően lehetőségük nyílik arra is, hogy megmutassák kivételes képességeiket és tudásukat. Azokat a feladatokat is sikeresen fogja teljesíteni, amelyek mások számára megoldhatatlannak bizonyulnak. Figyeljen arra, hogy ne tűnjön túlzottan elbizakodottnak, és önzőnek a kollégái szemében, mivel ellenkező esetben igen sok ellenségeket szerezhet. Ne legyen önző és ne csak önmagára gondoljon. Vigye el a párját vacsorázni, vagy hívja meg a barátait egy italra. Próbáljon meg mások kedvében járni. Ne azzal akarjon jó pontot szerezni a főnökénél, hogy úgy tesz, mint aki teljes mértékben egyetért vele, főleg, ha egyáltalán nincs is igaza egy vitatott kérdésben. Gondoljon arra, hogy a főnök eléggé mérges lesz, amikor rájön a valódi indítékára. Ne féljen elmenni az orvoshoz és egy teljes körű vizsgálatot elvégeztetni, semmit sem szabad halogatni. A megelőzés mindig nagyon fontos!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5