2017. március 12., vasárnap

Napi horoszkóp



Napi horoszkóp - 2017.03.13.


Napi horoszkóp Kos

Valaki mindenáron ki akar belőled csikarni egy olyan ígéretet, amelyet szerinted nem lehet betartani. Talán a gyerekek akarnak rávenni egy játék megvásárlására, talán a szerelmed akar rávenni egy álomnyaralásra. Akárhogy is győzködnek, neked fontos megőrizni a józan paraszti eszedet. Csak olyan ígéreteket tegyél hétfőn, amikről tudod, hogy be tudod tartani őket.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Gyönyörű ötleteid vannak vasárnap arra, hogy hogyan oldhatnál meg egy-egy helyzetet Ma kreatív és szokatlan megoldások jutnak az eszedbe, és ma sokkal könnyebben oldasz meg egy-egy nehéznek tűnő helyzetet, mint máskor. Ehhez természetes az is kell, hogy ahogy tegnap is, ma is a békére koncentrálj a győzelem helyett.

Napi horoszkóp Ikrek

Azt, hogy érdemes valamit változtatnod az életeden onnan tudhatod, hogy nem érzed jól magadat benne. Ha boldog vagy, ha megtaláltad a lelki békédet, akkor talán nem is kell változtatnod. Ha azonban ismered a zaklatottság fogalmát, és a boldogtalanság a jellemzőbb rád, mint a boldogság, akkor érdemes elkezdened felfedezned az új lehetőségeidet, és kitalálni, hogy mit változtatsz meg az életedben.

Napi horoszkóp Rák

Néha az az érzésed, hogy az emberek összefüggéstelen dolgokat mondanak neked. Néha úgy érzed, hogy képtelen vagy összerakni mások történeteit. Ma nyugodtan kérdezz rá a családtagjaid sztorijaira, és nyugodtan kérdezz bele azokba a részletekbe, amelyek neked sem világosak. Könnyen lehet, hogy a kérdéseid segítenek másoknak is megérteni a valódi helyzetet.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Az Oroszlánoknak hatalmas az alvásigénye, és nem úgy tűnik, hogy ezt az alvásigényt kielégítetted az elmúlt napokban. Ma iktass be egy délutáni szunyókálást az életedbe. Engedd meg magadnak a lustálkodás luxusát, a legnagyobb luxust, amelyet csak megengedhetsz magadnak. Ha kipihened magad, sokkal rózsásabb lesz a helyzet hétfőn is.

Napi horoszkóp Szűz

Ha képes vagy arra, hogy kifejezd az érzelmeidet, akkor még azokhoz a családtagjaidhoz is közel kerülhetsz, akikkel máskor csak vitáid és nézeteltéréseid vannak. Ma könnyedén felfedezheted, hogy valójában mindketten ugyanazt akarjátok. Valójában mindketten jót akartok a családnak, és valójában mindkettőtöknek csak az a fontos, hogy boldogok legyenek a gyerekek.

Napi horoszkóp Mérleg

Ma érdemes elkezdened rendbe tenni a gardróbodat. Érdemes átnézned a tavaszi és nyári ruhatáradat. Leselejtezheted azokat a téli darabokat, amelyeket már legalább egy éve nem használtál. ezeket elajándékozhatod, hiszen így több helyed lesz az újabb és izgalmasabb ruháknak a szekrényedben. A tavaszi gardróbrendezés közben pedig igazán kreatív ötleteid támadnak majd.

Napi horoszkóp Skorpió

Amikor nagyon jól akarod csinálni a dolgokat akkor gyakran sokkal rosszabb lesz a végeredmény, mintha egyszerűen csak hagynád megtörténni őket. Ma érdemes félretenned a kézikönyveket és az okos tanácsokat. Ma érdemes inkább ösztönösen intézned a nagy megbeszéléseket. Vasárnap mondd mindenkinek azt, ami békét kölcsönös neked.

Napi horoszkóp Nyilas

Ideje lenne felhívnod valakit! Ideje lenne lebonyolítanod azokat a telefonhívásokat, amelyeket nem bonyolítottál le az elmúlt hetekben. Ideje lenne annak, hogy végre a kezedbe vedd ezeket az ügyeket, és ne arra várj, hogy mások felhívjanak. Persze ők majd felhívnak, egyszer. De neked az talán már késő lesz. Talán ezt nem kellene megvárnod.

Napi horoszkóp Bak

Semmit sem kell ráerőltetned másokra, elég ha felkínálsz nekik két lehetőséget. Elég, ha felkínálod nekik azt a lehetőséget, hogy kiválasszák, mi a legjobb a számukra. Ma mindenkinek azt akarod adni, amire nekik szükségük van, ezt azonban nem te tudod eldönteni a legjobban, hanem ők maguk tudják felismerni. Neked csak hagynod kell, hogy kiválasszák azt, ami nekik jó.

Napi horoszkóp Vízöntő

Amikor ki kell állnod magadért egy családi beszélgetésben, akkor óvatosan válogasd meg a szavaidat. Most könnyen megbánthatsz valakit, anélkül, hogy akarnád. Ő viszont már úgy fog megbántani téged, hogy nagyon is akarja. Ha elkerülöd a szócsatákat, akkor azt is elkerülöd, hogy teljesen feleslegesen bántsátok egymást!

Napi horoszkóp Halak

Közeledik hozzád a siker és a ragyogás. Ezt csak azért kell leszögeznünk vasárnap, mert most érdemes tudatosan felkészülnöd erre a sikerre. Sokan azért nem veszik észre a lehetőségeiket, mert nem készülnek fel rájuk lelkileg és egész egyszerűen nem hiszik el, hogy valaha sikeresek lehetnek. Te ne ess ebbe a hibába, már ma készülj a jövő sikereire lélekben!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5