2017. március 23., csütörtök

Napi horoszkóp



Napi horoszkóp - 2017.03.24.


Napi horoszkóp Kos

Helyezd magad kényelembe csütörtökön, és intézd úgy az ügyeidet, hogy ne kelljen sietned sehova sem. Ma nagyra értékeled a kényelmet, és nagyra értékeled a kényelmességet is. Élvezed az összes olyan helyzetet, amelyben királynőnek érezheted magadat, és amelyekben az elvárásaidhoz képest is kiváló kiszolgálásban részesülsz.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Úgy tűnik, hogy valakivel nem beszéltek közös nyelvet. Úgy tűnik, hogy meg kellene találnotok a közös szókészletet, és tisztáznotok kellene, hogy ki mit ért az egyes szavakon. Ma a félreértések elkerülése érdekében előre magyarázd el az alapfogalmakat másoknak, és ne gondold azt, hogy mindenki tisztában van azzal a témával, amiről éppen beszélgettek.

Napi horoszkóp Ikrek

Csütörtökön az elköteleződésen gondolkodsz. Az foglalkoztat, hogy ma vajon érdemes-e hosszútávra elköteleződnöd. Sőt! Talán azon is elgondolkodsz, hogy egyáltalán kész vagy-e arra, hogy hosszú távra lekösd magad egy-egy téma vagy egy-egy ember mellett. Ma érdemes bátran szembenézne a kételyekkel és az aggodalmakkal. Vizsgáld meg, mit gondolsz valójában erről a témáról!

Napi horoszkóp Rák

Szívesen okozol az embereknek pozitív meglepetéseket csütörtökön. Szívesen adsz apró (vagy nagyobb) ajándékokat azoknak, akik nem is számítanak erre. Azzal, hogy mások arcára mosolyt csalsz önmagadnak is segítesz. Ilyenkor úgy érzed, hogy jobb emberré váltál, és jó pontokat írhatsz jóvá a karmádban is. Ez az érzés pedig gazán felemelő lesz a számodra csütörtökön.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Azt hitted, mindent jól megterveztél, és azt hitted, hogy tökéletes terved van csütörtökre. A valóságban azonban nem gondoltál minden eshetőségre, ezért váratlan fordulatok hosszú sora történik veled. Sőt! Most olyan fordulatok történnek veled, amelyek segítenek megérteni valakit. Valakit, akit eddig rosszul ítéltél meg, és akiről el sem tudtad képzelni, mennyire szeret téged.

Napi horoszkóp Szűz

Érdemes elkerülnöd azokat a helyzeteket, amelyekben bonyolult füllentések sorozatára számíthatsz. Mindegy, hogy te füllentesz, vagy neked füllentenek, a füllentések szépen lassan összeállnak egy hazugsággá, vagy egy egész hazugság cunamivá. Csütörtökön válaszd az őszinteséget, és válaszd az őszinte embereket, akikről tudod, hogy mindig igazat mondanak neked.

Napi horoszkóp Mérleg

Sokkal gyorsabban jutsz egy rejtély nyomára, mint azt gondoltad volna. Eleinte azt hiheted, hogy nem lesz meg a megoldás, de hamarosan az öledbe hullhat a megoldás. Olyan gyorsan és magától értetődően megy minden, hogy szinte kérdezni sem lesz időd. Ma haladj az áramlattal, és amikor megoldódik végre ez a rejtély, akkor tedd fel az újabb kérdéseidet is.

Napi horoszkóp Skorpió

Szereted, ha csütörtökön rólad szólnak a dolgok, és ha körülötted forog a világ. Kifejezetten a kedvedre való, ha ma sokan hivatkoznak rád, és ha sokan érdeklődnek afelől, hogy mit hogyan szeretnél. Vigyázat, ha ma túlzásokba esel, akkor könnyen tűnhetsz akaratosnak, vagy önzőnek. Pedig valójában éppen csak az önszeretet gyakorolnád, ha azt hagyják mások is.

Napi horoszkóp Nyilas

Úgy tűnik, hogy valaki elcsente egy ötletedet. A lopás talán erős kifejezés lenne, hiszen egyáltalán nem vagy benne biztos, hogy tényleg a te ötleted volt-e az ötletadó. Mint ahogyan abban sem vagy biztos, hogy mit kellene tenned ebben az ügyben. Nem tudod, hogy megéri-e szólnod, vagy jobb, ha hallgatsz. Ha most meg tudjátok beszélni a helyzetet, azzal új szövetségesre találhatsz.

Napi horoszkóp Bak

Meg kellene fontolnod egy olyan lehetőséget, amelyre egyszer már nemet mondtál, most pedig újra felajánlották neked. Az, hogy ilyen sokszor megkapod ezt a lehetőséget talán annak a jele, hogy érdemes lenne élned vele. Talán ezúttal kipróbálhatnád, hogy mi történik akkor, ha kivételesen igent mondasz a nem helyett.

Napi horoszkóp Vízöntő

Erős vágy él benned arra, hogy mindent túlteljesíts csütörtökön. Ma sokkal többet akarsz elérni, és sokkal többet akarsz megcsinálni, mint más napokon. Talán a közeledő hétvége tehet minderről. Ma érdemes lenne tudatosítanod magadban hogy ez a nap is csak huszonnégy órából ál, és ennek egy jelentős részét egyébként is alvással és a szeretteiddel töltöd a munka helyett.

Napi horoszkóp Halak

Ideje lenne a tavaszi-nyári ruhatárfrissítésnek. Ma különösen nagy örömmel nézegetsz cipőket és táskákat, és különösen nagy örömmel rendelsz meg az interneten olcsó kiegészítőket. Érdemes olyan helyről rendelned, ahol már személyesen is vásároltál. Ellenkező esetben talán nem pont azt a minőséget kapod, amire számítottál, és talán nem is megy minden olyan simán.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5