2017. április 16., vasárnap

Napi horoszkóp 2017. április 17



Napi horoszkóp - 2017.04.17.


Napi horoszkóp Kos

Balsejtelmei beigazolódhatnak: valaki nagyon szeretné, ha az ön sikerei nem folytatódnának, vagy legalábbis nem tudná azt az illetőt lepipálni. Az is lehet, hogy nemcsak az irigység mozgatja az illetőt. Ha felfedi az okokat, talán közelebb juthat a megoldáshoz is. Szakmai, vagy szerelmi féltékenység is lehet az oka a bajoknak. Sokakkal találkozhat ma, s a poharazgatás közben sok minden kiderülhet.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Anyagilag sem áll rosszul, de végre lelkiekben is gazdagodhat a mai napon. Minden jósága, amit ma kifelé áraszt magából, sokszorosan megtérülve szállhat vissza az ön fejére! Mintha egy betegségen volna túl, olyan szépnek láthatja a tavaszodó természetet. A jóindulata ragadós, akárcsak a pénzcsináló tehetsége. A mai napon szövetségeseket találhat a barátai, rokonai között, bármire is készül.

Napi horoszkóp Ikrek

Mindig csak a kötelességének él, most is csak dolgozna. Ám ezen a napon hál’ istennek megzavarják e nagy kötelességtudatában. Barátai, családtagjai nem engedik, hogy elmismásolja az ünnepet. Azt is mérlegelnie kellene, hogy a befektetett munka, arányban áll-e azzal a fizetséggel, amit érte kap? És vajon valóban azt műveli-e, amire teremtetett? Arra költi-e a pénzt, amire óhajtja? Vagy másokért dolgozik?

Napi horoszkóp Rák

A szerencse önnel van, de miért is nem él vele? Talán attól tart, hogy mások manipulálják a sorsát a tágabb családjában. Talán az anyósára, apósára gyanakszik. Ha így van, akkor ideje önnek is előtérbe lépnie: inkább beszélje meg a dolgot az illetővel! Lehet, hogy csak rémeket lát, de jobb kiugrasztani a nyulat a bokorból. Használja a befolyását a kedvesénél, amit megszerzett magának.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Ma elég kedvező a csillagok állása ahhoz, hogy végre túltegye magát egy szerelmi csalódáson. Ideje lenne elásni a csatabárdot is. Ha kedvese megbánást tanúsít, fogadja el. Sőt, a mai békülés akár a jövőbeni szorosabb kapcsolat kezdete is lehet. Váltsanak gyűrűt! Ideje komolyan gondolnia a jövőjére! Ha pedig már házasok, erősítsék meg a köteléket!

Napi horoszkóp Szűz

Tele van tettvággyal, lendülettel, végre elemében érezheti magát az családja körében. Úgy érzi, hogy megbecsülik, szeretik önt, a kedvese, a gyermekei pedig valósággal körülrajongják. A terveiben is támogatják. Mérlegeljen, figyeljen, mielőtt döntő lépést tesz. És akkor se adjon fel mindent egyszerre! Inkább mellékesként kellene elkezdenie valamit.

Napi horoszkóp Mérleg

Ma különösen nehezére eshet a kötelességek teljesítése, de ez a nap nem is szabad, hogy ilyesmiről szóljon! A hagyományt sem kell tisztelnie, ha éppen nincs kedve a locsolkodáshoz. Engedjen legalább egy kicsi szabadságot önmagának! A lustálkodásra nem is találhatna jobb helyet a természet lágy ölénél. De a napot semmiképp se tagadja meg magától! Legalább néhány órát töltsön a szabadban, a friss levegőn!

Napi horoszkóp Skorpió

Érzelmi élete egyre különösebb fordulatokat vehet. Talán nem is kéne már önmagának sem komolyan vennie különös vonzalmait. A tavasz zsongította el, vagy csak a képzelete rabja lett? Ne vegyen komolyan minden kósza érzést! Akárki udvarol is önnek, az jóleshet ugyan, de nem biztos, hogy tartós lehet a kapocs. Különösen igaz ez akkor, ha mind a ketten elkötelezettek valaki másnak.

Napi horoszkóp Nyilas

Nagyon sok a munkája, de a mai napon tényleg tilos lenne ilyesmivel töltenie az időt. Ha már annyi energiát érez magában, hogy még az estéjét, sőt az éjszakáját is munkálkodással töltené, akkor inkább fordítsa ezt a potenciát a társára! Bájolja el ma végre valamivel! Ha ön férfi, locsolja meg bőven, sőt, vegyen neki virágot! Ha nő, hímezzen tojást, s készítsen finom étkeket! Ma minden lehetséges.

Napi horoszkóp Bak

Szerencsés napra lehet ma kilátása a Bak jegyűeknek. Az igazat megvallva, már rá is fér önre egy kis kikapcsolódás. Az utóbbi időben szinte minden teher az ön vállát nyomja. Lazítson, ha nem akar összeroppanni! Ha már leadhatott egy nyomasztó gondot, vagy munkát, akkor pedig ne vállaljon azonnal másik terhet magára! Legyen ma nagyon szép! Törődjön a külsejével!

Napi horoszkóp Vízöntő

Ma kénytelen lesz feladni kényelmes pártatlanságát, és állást foglalni barátai között egy kényes ügyben. Kellemetlen feladat, de nem halogathatja az igazság kimondását. Persze lehet, hogy az öné is csak egy nézőpont. Az úgyis csak a jövőben fog kiderülni, hogy kinek is van igaza e kérdésben. A mai nap oldottabb hangulatában mindenesetre könnyebb kimondani az érveket és ellenérveket.

Napi horoszkóp Halak

A feledékenysége miatt kerülhet ma lehetetlen helyzetbe. Talán valamely közeli hozzátartozójáról feledkezett meg ezen az ünnepnapon? Vagy más módon okozhat bánatot szeretteinek? Legjobb, ha még reggel rákérdez, úgy elkerülheti a bajt. A társa mindenre emlékszik: használja az ő jó memóriáját! A nagy húsvéti jövés-menésben sajnos elhagyhat valamit. Vigyázzon a holmijára!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5