2017. május 4., csütörtök

Napi horoszkóp 2017.május 5



Napi horoszkóp - 2017.05.05.


Napi horoszkóp Kos

Egy pillanatra megérzed a siker lehetőségét ott, ahol mások csak kudarcot látnak. Talán mindig is ez volt a specialitásod, talán mindig is ebben voltál a legjobb: Abban, hogy a nehéz helyzetekből is győztesen gyere ki, és a sárból is tudj várat építeni. Mutasd meg másoknak azt, hogy ami számukra értéktelen szemét az kinccsé válik a kezedben!

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Úgy érzed, hogy valaki a közeledben túl sokat vállal magára. Talán olyasmit vállalt el, amihez még kevés a tudása és a gyakorlata. Ha így is van, neked nem kell minősítened az ő terveit, és nem kell azzal foglalkoznod, amit ő elvállalt. Neked csak az a dolgod, hogy itt legyél mellette, és segíts neki akkor, amikor segítséget kér tőled.

Napi horoszkóp Ikrek

Csak egy felszabadult napra vágysz, és ezt meg is kaphatod csütörtökön. Ma a legszívesebben elutaznál valahová, és a legszívesebben azzal töltenéd az idődet, hogy egy tengerparton koktélt szürcsölgetsz. Ha ezt most talán nem is teheted meg, de könnyedén megtervezheted. Ezt a napot szánhatod arra, hogy eltervezed a nyaralásodat.

Napi horoszkóp Rák

Jobban kellene bánnod a pénzeddel csütörtökön. Ma kicsit könnyelműbb vagy a szokásosnál, és ez azt is jelenti, hogy olyan kiadásokat is bevállalsz, amelyeket nem kellene teljesítened, és amelyekre valójában nincs is szükséged. A legjobb az lenne, ha ma nem mennél bele semmilyen nagyobb összegű kiadásba, és nem hoznál meg hosszú távú pénzügyi döntést.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Talán nem sikerül mindent elintézned csütörtökön. Lehet, hogy néhány mára tervezett feladatodat át kell tenned a jövő hétre. De ez azt is jelenti, hogy némi extra időd szabadul fel ma. Ezt az extra időt pedig azzal a személlyel kellene töltened, akire mostanában nem volt időd. A szerelmednek és a gyerekeidnek is több időre lenne szükségük veled.

Napi horoszkóp Szűz

Kezded azt érezni, hogy kiismerted az embereket, és mindenkiről pontosan tudod, hogy mit várhatsz tőle. Valójában azonban egyáltalán nem biztos, hogy ez így van. Könnyen lehet, hogy csütörtökön valaki meglep a viselkedésével. Valaki sokkal kedvesebb és segítőkészebb lesz veled, mint ahogyan azt gondoltad volna.

Napi horoszkóp Mérleg

Úgy gondolod, hogy mindenképp meg kell mentened valakit önmagától, de hidd el, hogy ez nem olyan egyszerű. Ő most pont úgy boldog, ahogy van, nem kell neked megmentened, és főleg nem kell neked beleszólnod ebbe a boldogságba. Lehet, hogy félreérti a megmentésére tett kísérleteidet, és végül megsértődik rád. Ezt pedig jobb lenne elkerülnöd.

Napi horoszkóp Skorpió

Amikor azt akarod kitalálni, hogy mások mit akarnak hallani tőled igencsak bajban leszel. Ma cserbenhagynak a legendás ösztöneid, és pont az ellenkezőjét taktikázod ki azoknak a szavaknak, mint amit valóban mondanod kellene. Érdemes lenne ezt figyelembe venned, és a taktika helyett azt mondani, amit valóban te szeretnél mondani. Ami a szíveden, az a szádon – ez a legjobb taktika ma.

Napi horoszkóp Nyilas

Igazán büszke lehetsz a teljesítményedre, és igazán büszke lehetsz arra, amit elértél. Valaki talán megpróbálja elhitetni veled, hogy ez semmiség, de neked pont az lenne a dolgod, hogy ne higgy neki. Neked pont az lenne a dolgod, hogy felismerd: Ő csak azt szeretné, ha neked csökkenne az önbizalmad. Pedig valójában semmi okod sincs arra, hogy kételkedj az eredményeidben.

Napi horoszkóp Bak

Talán sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha előbb gondolkodnál, és csak az után szólalnál meg. Csütörtökön túl gyorsan jár a szád, és ez azzal jár, hogy olyasmiket is kimondasz, amit később talán megbánsz. Ha véletlenül már kimondtad azt, amit nem lett volna szabad, akkor érdemes inkább azonnal bocsánatot kérned, ahelyett, hogy hagynád elszabadulni a dolgokat.

Napi horoszkóp Vízöntő

El vagy csúszva önmagadhoz képest az időben, és úgy érzed, hogy egész nap rohannod kell, ha utol akarod érni magadat. Fontos tudnod, hogy most csak azokkal a dolgokkal nem tudsz elkészülni, amelyekkel talán nem is kell. Ha ma nem haladsz egy feladattal, érdemes megvizsgálnod, hogy mi az, amit nem akarsz teljesíteni ezzel kapcsolatban.

Napi horoszkóp Halak

Gyorsan túleshetsz azokon a teendőkön, amelyeket hetek óta tologatsz magad előtt. Meglepően egyszerűen elintéződik minden, és meglepően könnyen vagy képes megoldani a nehéznek hitt ügyeket is. Különösen jól teljesítesz tárgyalásokban és mindenféle megbeszélésekben, ezért most érdemes szövetségeket kötnöd másokkal.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5