2017. július 20., csütörtök

Napi horoszkóp 2017.július 21



Napi horoszkóp - 2017.07.21.


Napi horoszkóp Kos

Valaki azt várja tőled, hogy ítélkezzetek együtt mások felett. Természetesen belemehetsz ezekbe a pletykákba, és eljátszhatjátok, hogy sokkal jobbak vagytok. De a valóságon ez mit sem változtat. A valóságban az ítélkezés helyett arra lenne szükséged, hogy meglásd a másikban: Valójában pontosan olyan, mint amilyen te is vagy.



Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Nagyon hosszú utat tettél meg, és úgy érzed, hogy ideje lenne egy teljesen új irányba kanyarodnod. Ha ezt azért érzed, mert már mindent elértél és megtapasztaltál, ami ezen az úton várhat rád, akkor nosza rajta! Ha azonban elmenekülnél egy helyzet elől, akkor tudnod kell, hogy az a helyzet követni fog, amíg nem oldod meg.



Napi horoszkóp Ikrek

Figyelj sokkal jobban a folyadékbevitelre! Egyébként is hajlamos vagy megfeledkezni arról, hogy több liter vizet kellene innod, de ma különösen fontos odafigyelned a megfelelő folyadékpótlásra. Az lenne a legjobb, ha előre kiporcióznád a mai vízadagodat és napközben elkortyolgatnád az előre kimérteket.



Napi horoszkóp Rák

Meglepődsz azon, hogy valaki milyen fontosnak tartja a szavadat, és milyen sokat ad a véleményedre. Az a helyzet, hogy neked sem kellene mást tenned, csak annyit, mint amit ő is tesz: Komolyan vehetnéd magadat. Azzal, ha komolyan veszed magadat máris nagyot léptél előre afelé, hogy elérd a céljaidat, amelyeket kitűztél magadnak.



Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Ha nem tudod, hogy mit tegyél, akkor ne tegyél semmit. A semmittevés látszólag ellentmond a sikerességnek, de valójában a siker egyik titka pont az, hogy akkor cselekedj, amikor annak itt az ideje. Amíg nem tudod, hogy mit kellene tenned, vagy amíg nincs hozzá erőd, addig talán cselekedned sem kell.



Napi horoszkóp Szűz

Arra jössz rá, hogy valaki nem volt veled őszinte mostanában. Ehhez természetesen joga van, mint ahogy neked is jogod van ahhoz, hogy ennek megfelelően viselkedj vele. Most a harcok és a bosszú helyett sokkal jobb lenne, ha megbeszélnétek egymással a helyzetet. Jobb lenne, ha megbeszélnétek, hogy kinek milyen sérelmei vannak most.



Napi horoszkóp Mérleg

Hogyan reagálsz azokra a jó dolgokra, amelyek a barátnőiddel történnek veled? Hogyan fogadod azt, ha másoknak jobb lesz az élete? Az, ahogy mások sikereihez állsz hozzá nagyban meghatározza azt, hogy te mennyire vagy sikeres. Ha nem tudsz örülni mások sikereinek, akkor talán te magad sem tudsz sikeres lenni.



Napi horoszkóp Skorpió

Félsz attól, hogy keményen és határozottan fogalmazd meg a véleményedet, pedig ettől egyáltalán nem kellene félned. Nem kellene attól félned, hogy véleményed van, és főleg nem kellene attól félned, hogy élj ezzel a véleményeddel. Ma bátran mondd ki azt, amit gondolsz, és ne titkold tovább azt, ami a szívedet nyomja.



Napi horoszkóp Nyilas

Az, ahogy a világra gondolsz meghatározza azt, ahogy a világ bánik veled. Most nem kell megértened ezt a folyamatot, és még csak hinned sem kell benne. Elég lenne az, ha kipróbálnád. Elág lenne az, ha tennél egy próbát: Ma gondolj máshogy a világra. Gondold azt, hogy a világ egy szeretetteli, és boldog hely – figyeld meg, hogy mi változik meg benned ettől.



Napi horoszkóp Bak

Olyan sokféle választási lehetőséged van, te mégis azon keseregsz, hogy nem lehet mit tenni. Talán nem látod pontosan, hogy mit lehet tenni. Talán szükséged van egy kis bátorságra, hogy olyasmit is megtegyél, ami a komfortzónádon kívül van. De tennivalód ettől függetlenül van bőven, és lehetőséged is van bőségesen csütörtökön.



Napi horoszkóp Vízöntő

Meg kellene hallanod azt, amit már mindenki mond neked Mintha most mindenki ugyanazt a dolgot mondogatná, azt a dolgot, amit valamiért nem tudsz, vagy nem akarsz meghallani. Mitől félsz? Mit veszíthetsz? Mi lenne rosszabb attól, ha meghallanád végre azt, amit mondanak neked, és ha elgondolkodnál azon, hogy igazuk van-e?



Napi horoszkóp Halak

Ne felejtsd el, hogy milyen csodálatos terveid vannak. Ezeket a terveket akkor tudod megvalósítani, ha minden nap teszel értük. Talán nem nagy dolgot. Sőt! Talán egészen aprókat. Talán csak annyit, hogy ma is szánsz időt arra, hogy megjelenítsd ezeket a dolgokat magad előtt. Az álmodozás az egyik legkellemesebb teremtő folyamat!



0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5