2017. július 31., hétfő

Napi horoszkóp 2017.július 31



Napi horoszkóp - 2017.07.31.


Napi horoszkóp Kos

Most érdemes útra indulnia: rengeteg élménnyel kecsegteti egy távoli utazás, amely most nemcsak pihenésére, de okulására is szolgál. Igaz, pénzügyi tartalékai kimerülőben vannak, de a helyzete hamarosan jobbra fordul. A legjobb, ha pénzszerzés reményével, vagy munkaügyben indul útnak. Ezzel két legyet üthet egy csapásra: keres is, és kalandozhat is. Otthon maradnia kár.


Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Társával kemény vitái vannak, s bár nem úgy tűnik, de önön is múlik, ha nem enyhül a helyzet. Legjobb, ha most kerüli a kényes témákat, és inkább az élet örömeire koncentrál. Egy utazás nem várt kalandba keverheti. Ha együtt utazik a kedvesével, a családjával, az most összehozhatja önöket. Ha nem, akkor a távolság még inkább elmélyülhet kettejük között.

Napi horoszkóp Ikrek

A pénz házába lépő szerencsecsillag jó alkalmat teremt egy kis pénzszerzésre. Jól teszi, hogyha, amit gyűjtögetett, félretett, azt most valamibe befekteti. Nagyot kaszálhat, vagy megóvhatja magát egy rossz befektetés veszteségeitől, ha egy pénzügyi tanácsadót is kikérdez. És, mikor a napra megy, akkor is óvakodjon a leégéstől! Szerezzen be magasabb faktorszámú krémet!


Napi horoszkóp Rák

Uralkodó bolygója a Skorpióban jár, ami még szigorúbbá és kérlelhetetlenebbé teszi önmagával és másokkal szemben is. Az életnek azért van napos oldala is, de ehhez ki kell jönnie a leárnyékolt szobából avagy a túllégkondicionált munkahelyéről. Keresse a fényt akár a napon, akár a mesékben! Persze, az ön bőre kényes, ezért szerezzen be egy extra erős fényvédő faktorú naptejet!

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

A csillagok a tévedhetetlenség és sérthetetlen hatalom látszatával ruházzák most fel önt. Jól teszi, ha kihasználja ezt a csillagállást karrierje építésére, vagy jobb anyagi körülmények biztosítására. Ne feledkezzen el családja igényeiről sem! Ha a mai napon nagyobb tömeg előtt kell szerepelnie, akkor biztos lehet abban, hogy mindenkit lehengerel, mindenkit meggyőz. A sportokban is nyerő lehet.

Napi horoszkóp Szűz

Nyitottság és elkötelezettség most egyszerre jellemzik önt. Ez egy nagyon szerencsés konstelláció ismeretségek kötésére, és kapcsolatok elmélyítésére is egyben. Bárkinek a bizalmát megnyerheti, és sokat haladhat előre a ranglétrán is. A munkahelyén vagy mindenki önre támaszkodik, vagy legalábbis kikérik a véleményét. Ha ön még nem főnök, akkor lassan érik az előléptetése.

Napi horoszkóp Mérleg

Kitűnő állásajánlatot kaphat, amit bűn lenne most visszautasítani. Ha mégsem így történik, akkor viszont úgy élheti meg jól a jegyében járó Jupiter bőséget adó hatását, hogy ön beszél a főnökével, hogy előmozdítsa karrierjét. Vegye kezébe sorsa irányítását, legyen bátorsága a kezdeményezéshez! Önben van ambíció, ne titkolja ezt el önmaga előtt!

Napi horoszkóp Skorpió

Pénzügyi szempontból mélyponton van, amit meg nem valósult illúziók hajszolásának köszönhet. Hogy dolgai mégis jól alakulnak, azt annak is köszönheti, hogy családja mindig ön mellett áll a bajban. Most is számíthat a társára, a szüleire, vagy akár a tágabb értelemben vett családjára is. A legjobb esetben még egy hirtelen felbukkanó amerikai nagybácsi is jótevője lehet. De azért erre nem biztos, hogy alapozhat...

Napi horoszkóp Nyilas

A betegség, amelybe most eshetett, csak metaforája egy bánatnak, mely felett nem bír napirendre térni. Ahogy a régi nóta mondja, szívbajok ellen szedjen inkább tangót: azaz, ne zárja el, bátran mutassa ki érzéseit! Ha szorong, akkor tárja fel a szorongása okát egy értő barátnak, vagy a pszichológusának. A munkahelyén viszont ne nagyon ugráljon! Most helyt kell állnia, s csak utána követelőzhet.

Napi horoszkóp Bak

A misszionárius szellem mindig is erős volt önben, és rábeszélőkészségével sokakat meg is győzhet. Talán kicsit több ellenállásba ütközik, de ön nem az a fajta, aki megretten az erős érzelmektől. A kitartása, és a rezzenetlensége lehet éppen a legerősebb fegyvere. Mikor mindenki kiborulna már, ön akkor is állja a sarat. Ez emeli önt a kollégái fölé, s teszi ideális vezetővé.

Napi horoszkóp Vízöntő

Ön igazán egy szíves, barátságos személyiség, és ez most másoknak is végre szembeötlik. Tegyen szert új kapcsolatokra, fürödjön friss szemek dicséretében. Egy új, idegen társaságnak egyszeriben a középpontja lehet, amit ön most különösen élvezhet. A humorának is köszönheti, hogy így van. A régi ismerősök már megszokták a sok jót, ami öntől jön, és nem honorálják kellőképp.

Napi horoszkóp Halak

Sikeres pénzügyi tranzakciót, vagy szerződéskötést bonyolíthat le a mai napon, ne halogassa a döntést! Útra indulnia viszont kockázatos lehet, inkább töltse az otthonában, vagy a szokott munkahelyén a mai napot. Ha társaságra vágyik, hívjon vendégeket estére! Egy kisebb spontán összejövetel is támadhat az otthonában, amit a népszerűségének köszönhet.


0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5