2017. augusztus 11., péntek

Napi horoszkóp 2017. augusztus 11



Napi horoszkóp - 2017.08.11.


Napi horoszkóp Kos

Nagyon fontos nap a mai. Vedd észre, hogy ma milyen fontos események történnek veled, és vedd észre, hogy hol van a szereped ezekben a fontos eseményekben. Vedd észre, hogy az események most nem nélküled, hanem veled történnek. te is a részesük vagy, és te is változtathatsz rajtuk.




Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Végtelen indulatok és energiák vannak benned. Végtelen erő lakik a lelked mélyén, és ideje kiengedned azt az erőt. Ideje megmutatnod, hogy erős vagy. Ideje megmutatnod, hogy milyen sokat bírsz, és ideje megmutatnod magadnak is, hogy sokkal többre vagy képes. Többre, mint amennyit eddig megmutattál.




Napi horoszkóp Ikrek

Valaki egyetlen egy szóra vár tőled. Egy kedves szóra, egy gesztusra, amely azt mutatja, hogy fontos neked, hogy elismered őt, hogy figyelsz rá. Ma éreztesd az odafigyelésedet a szeretteiddel, éreztesd velük, hogy milyen fontosak a számodra. Éreztesd, hogy a szereteted valódi és komolyan gondolod.


Napi horoszkóp Rák

Jobban kellene vigyáznod magadra! Ma talán túlhajtod magadat. Talán az izmaidat erőlteted meg, talán a gondolataiddal fárasztod túl magad. Nem kellene olyan magasra tenned a lécet magadnak, és nem kellene olyan szigorúnak lenned magaddal. Megengedhetnéd azt, hogy szeretettel gondolj magadra is.



Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Úgy tűnik, hogy a jó célokhoz rossz eszközöket választottál. Pénteken végre van lehetőséged arra, hogy ismét lecseréld ezeket az eszközöket. Végre van lehetőséged megint arra, hogy változtass azokon a módszereken, amelyekkel dolgozol. Ez a változtatás pedig csak jót hozhat neked.


Napi horoszkóp Szűz

Fontos, hogy megvigasztald azt, aki vigaszra vágyik. Vidítsd fel a szomorúakat, és mosolyogtasd meg a fáradtakat. Pénteken az a dolgod, hogy a negatív érzelmeket pozitívra cseréld. Ezt a cserét nemcsak másoknál teheted meg most, de önmagadnál is. Sőt! Magadon kellene kezdened: Először önmagadat vidítsd fel!



Napi horoszkóp Mérleg

Hatalmas érzelmi energia van benned. Hatalmas energiákat mozgatsz meg, és ez talán megijeszt másokat. Azok, akik a saját érzelmeikkel sincsenek tisztában nehezen viselik mások érzelmeit. Tehát az, ahogy rád reagálnak nem rólad szól, hanem őróluk. Annak öntsd ki a lelked, aki nem ijed meg ettől.




Napi horoszkóp Skorpió

Sokkal egyszerűbb ma megtenned valamit, mint azon agyalni, hogy mi lesz a következménye. Ha megteszed, azonnal kiderül, hogy mi a következmény. Ha pedig nem tetszik ez a következmény, akkor újra megtehetsz valamit. Így változtathatsz egészen a kívánt eredmény eléréséig.



Napi horoszkóp Nyilas

Attól félsz, hogy ha túl sikeres vagy azzal megbántasz másokat. De ugye te is érzed, hogy ez milyen butaság? Ugye te is érzed, hogy a sikered, a boldogságod nem okozhat senkinek sem rossz érzést? Ha valakinek pedig valóban fáj a sikered az talán eddig sem neked szurkolt, és talán neked sem kellene komolyan venned őt.



Napi horoszkóp Bak

Nagy döntéseket akarsz meghozni, de úgy tűnik, hogy most ezeket a döntéseket az utolsó utáni pillanatra hagytad. Úgy tűnik, hogy most kapkodva kell döntened, és ez a kapkodva gondolkodás nem is megy neked olyan jól. Kérj tanácsot valakitől, aki spontánabb, mint te magad vagy.


Napi horoszkóp Vízöntő

Úgy érzed, hogy képtelen vagy megérteni valakit. Úgy érzed, hogy képtelen vagy átlátni a döntései mögött meghúzódó gondolatokat. De lehet, hogy félreértettél valamit: Nem kell megértened őt. Elég lenne, ha elfogadnád. Nem kell értened, hogy mit miért csinál. Csak fogadd el ilyennek.



Napi horoszkóp Halak

El kellene hagynod egy nehéz helyzetet. Mindent megtettél, és ideje lenne annak, hogy odébb menj. Ideje lenne annak, hogy most máshol és mással próbálkozz. Foglalkozz azzal, ami a valódi dolgod. Foglalkozz azzal, ahol valóban tudsz változtatni. Hidd el, így több sikerélményed lesz.


0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5