2017. augusztus 13., vasárnap

Napi horoszkóp 2017. augusztus 13



Napi horoszkóp - 2017.08.13.


Napi horoszkóp Kos

Itt az ideje, hogy végre kicsit magával is foglalkozzon. A legfontosabb az egészsége lenne. Ha semmi tünete nincs is, akkor is érdemes többet mozognia, valami életerő javító diétába kezdenie, vagy egyszerűen csak örömmel telve élni. Az a legjobb orvosság. Ha azonban még a hétvégéken is engedi, hogy a kötelezettségek rabolják el minden idejét, akkor nem is csoda, ha végül teljesen elmegy az életkedve.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Ez a nap a párkapcsolatáról szól. Uralkodó bolygója a Plútóval alkot kedvezőtlen fényszöget, emiatt elégedetlenkedik, de ezt meg kell osztania a kedvesével is. Persze az sem mindegy, hogy mi módon teszi ezt. A végső kifakadás, vita megelőzésére még ma este hívja el kedvesét egy baráti vacsorára, sétára, beszélgetésre. Szigorúan házon kívül! Az otthon, a családi tűzfészek, most mindenre alkalmas, csak nyugodt beszélgetésre nem.

Napi horoszkóp Ikrek

Ma is sikerül jól kivennie a részét az élet nagy kalandjaiból: a tettek mezején is élen jár, de a szerelemből járó részét sem szabad elfelednie megkérni. Az utóbbi lehet, hogy többet is ér, mint a kaland, utazás, vagy sport, vagy bármi más. A kalandozások kora amúgy is lejárt már az ön számára: ezt talán már maga is érzi és belátja. Ha a társát netán mogorvának látja, akkor az a Szaturnusz nemtetszésének üzenete.


Napi horoszkóp Rák

Szeretne valami maradandót hagyni maga után. Az alkotás azonban, úgy érzi, nem az erőssége. Pedig mindenki jó lehet valamiben. A főzés, a kézimunkázás, sőt, még a homokvárépítés is lehet alkotás, nem a szint a lényeg. Hanem az öröm, ami abból fakad, hogy a saját elképzelései, vágyai és tervei szerint hozhat létre valamit. A lényeg az alkotás folyamatában van. De szép is lesz, bármit készít ma.


Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Ön nagyon makacskodik, pedig előbb-utóbb be kell majd látnia, hogy másoknak is lehet igaza. A világ tele van újdonsággal, önnek sem kellene mindig a régi megoldásokhoz ragaszkodnia. Hová lett a régi rugalmassága? Legyen megengedőbb, s ezzel együtt tanulékonyabb is! Ha képes elfogadni másféle nézőpontokat is, attól még nem kell lemondani a régi értékeiről sem.

Napi horoszkóp Szűz

Uralkodó bolygója a kedves Vénusszal alkot ma igen jó fényszöget. Hatására a baráti kapcsolatokat ma nagyon jól megélheti. Nemcsak szórakozhat ma a haverjaival, de jó tanácsokat kaphat egy régi barátjától. Feldobódik, és teljesen új színben látja a világot, melynek hatására egy új terv körvonalazódik lassan ki az elméjében. Egyelőre azonban még ne borítson fel mindent, csak kezdjen el egy másik szálat is.


Napi horoszkóp Mérleg

Ön mindig is nyitott volt az új dolgokra: különösen igaz ez most, hogy az Uránusz olyan hangsúlyos szerepet kap a horoszkópjában. Ám ez nem jelenti azt, hogy mindentől, ami régi, meg is kellene szabadulnia. Vagy, hogy a család értékeiről le kellene mondania. A munkahelyén is elvállal egy olyan feladatot, melyet éppen ma kell elvégeznie. Egyszer tehet ilyet, de ha rendszeressé válik, akkor a családja nem fog örülni ennek.

Napi horoszkóp Skorpió

Lehet, hogy ön kedveli a feketetét, s a szürke árnyalatait, de vannak időszakok, melyeknek nem kedvez ez a színkollekció. A nyár ilyen. Ha eddig nem újította fel a ruhatárát, most kedvére tobzódhat egy szezonvégi kiárusításon. Ha végre veszi a fáradtságot, és nyakába veszi a várost, akkor a ruházati boltok polcain elsősorban a piros színt keresse! Ezt akár még a feketével is szürkével is kombinálhatja.


Napi horoszkóp Nyilas

Ma valahogy pesszimista napja van. Talán a nyár végének közeledtét érzi, vagy épp elege van a melegből. A felfortyanáshoz közeli állapot elkerülése végett, jól teszi, ha a napját egy uszodában kezdi. Hűtse le magát! Még jobb, ha az egész napját egy fűzfákkal teli, árnyas vízparton töltheti. Ott a meleg sem ugyanaz, mint máshol. A jegyében járó Szaturnusz búsító hatását a szaturnuszi füzek jelenléte kioltja.


Napi horoszkóp Bak

Ma valahogy pesszimista napja van. Talán a nyár végének közeledtét érzi, vagy épp elege van a melegből. A felfortyanáshoz közeli állapot elkerülése végett, jól teszi, ha a napját egy uszodában kezdi. Hűtse le magát! Még jobb, ha az egész napját egy fűzfákkal teli, árnyas vízparton töltheti. Ott a meleg sem ugyanaz, mint máshol. A jegyében járó Szaturnusz búsító hatását a szaturnuszi füzek jelenléte kioltja.


Napi horoszkóp Vízöntő

Jobban oda kellene figyelnie az étkezésekre! Az sem jó, ha túl sokat, az sem, ha ritkán és keveset, vagy egyáltalán nem eszik. Az összevisszaság pedig a legnagyobb vétek, amit a teste ellen elkövethet. Legyen mértékletesebb! A mai nap nyugalma arra is jó lehet, hogy kidolgozzon magának egy részletes tervet az étkezéseire, a diétájára vonatkozóan. Egy szakértői újságból jó ötleteket meríthet.

Napi horoszkóp Halak

Nagyon jól végzi a munkáját, éppen ezért sokan felkeresik önt. Csak annyit szabad azonban elfogadnia, amennyit el is tud látni saját elvárásainak megfelelően. A kapkodás idegességet, felületességet és elégedetlenséget szülne. Különösen igaz ez a hétvégére: a mai napon, még az atyaúristennek is nemet kellene mondania. Pontosabban szólva, ha ön hívő, akkor csakis az ő hívásának szabad engedelmeskednie.


0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5