2017. augusztus 16., szerda

Napi horoszkóp 2017. augusztus 16



Napi horoszkóp - 2017.08.16.


Napi horoszkóp Kos

Olyan ügyesen halogatsz egy fontos lépést, hogy már szinte magától értetődően halasztod holnapra vagy a jövőhétre. Pedig szerdán az lenne a legjobb, ha kilépnél ebből a körből, és ha elhagynád a halogatást. Ma az lenne a legjobb, ha egy nagy levegővel belevágnál valami új dologba.




Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Szívesen sorolod a saját lelki békédet minden más fontosabbnak látszó dolog mögé a képzeletbeli fontossági listádon. Pedig valójában csak az a fontos, hogy a saját lelki békédet éld meg. Valójában csak az a fontos, hogy a saját nyugalmi állapotodban legyél, mert ilyenkor tudsz jó döntéseket hozni.




Napi horoszkóp Ikrek

Szükséged van példaképekre. Akkor is szükséged van példaképekre, ha egyébként nem érzed ezt. Ma keress olyan példaképeket, akik szerinted jól csinálnak valamit. Nem az a feladat, hogy lemásold azt, amit tesznek. Hanem az, hogy megihletődj az életükből és a döntéseikből.





Napi horoszkóp Rák

Ha nem mondod ki azt amit gondolsz, csak utalgatsz rá azzal azt éred el, hogy senki sem fog megérteni téged. Olyan gyorsan pörögnek a kerekek a fejedben, és olyan szerteágazóak a gondolataid, hogy az emberek szinte képtelenek arra, hogy kitalálják a félbe hagyott mondataidat.





Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Ha nem mondod ki azt amit gondolsz, csak utalgatsz rá azzal azt éred el, hogy senki sem fog megérteni téged. Olyan gyorsan pörögnek a kerekek a fejedben, és olyan szerteágazóak a gondolataid, hogy az emberek szinte képtelenek arra, hogy kitalálják a félbe hagyott mondataidat.




Napi horoszkóp Szűz

A sportolás a testmozgás jót tesz neked, és segít feloldani az életedben lévő feszültségeket is. De az, ha csak úgy elkezdesz sportolni nem fog menni. Szükséged van arra, hogy komplex egészként tekints az életmódodra. Most ne csak sportolj, de étkezz úgy hogy azzal is a mozgást támogathasd.





Napi horoszkóp Mérleg

Ideje lenne felrúgnod a jól megszokott időbeosztásodat. A jól megszokott időbeosztásod nem működik. Ha pár hete még működött volna, mostanra akkor is megváltoztak a körülmények. Talán most van itt az ideje annak, hogy alkalmazkodj ezekhez a megváltozott körülményekhez, és te is megváltoztasd az időbeosztásodat.




Napi horoszkóp Skorpió

Megérezheted azt a hatalmat, amelyet a szerelemed felett kaptál. A hatalmad forrása a szerelme, a szeretetet, a vonzódása hozzád. De ezzel a hatalommal nem lenne szabad visszaélned. Ezt a hatalmat csak közös megegyezéssel a közös célok érdekében lenne szabad felhasználnod.





Napi horoszkóp Nyilas

A humor tényleg mindent felold. A nevetés tényleg mindent megold. Azzal, ha megnevettetsz valakit arról gondoskodsz, hogy feloldódjon benne egy nagy adag feszültség. Nem nagyon kellene azon aggódnod, hogy mások miért nevetnek annyit rajtad. Hiszen ők veled nevetnek, és ezzel segítesz nekik elengedni a feszültségüket.





Napi horoszkóp Bak

Talán pont az él vissza a bizalmaddal, akitől erre a legkevésbé számítottál volna. Az is lehet, hogy ez azért történhet meg ma mert nem tisztáztátok elég pontosan, hogy mik a szabályok, hogy mit vársz el tőle, és hogy mit vagy hajlandó megadni neki. Bocsásd meg a botlást, és építsetek új bizalmat új szabályokkal.





Napi horoszkóp Vízöntő

Meg fogsz lepődni szerdán azon, hogy mennyire egyszerű felhúzni a szerelmedet. Na jó, lehet, hogy nem is valójában lesz mérges, hanem csak úgy csinál. Úgy tűnik, hogy játékos civódások és zrikálások határozzák meg a napotokat. Ne vedd komolyan azt, amit komolytalanul mond.




Napi horoszkóp Halak

A barátaid talán fontosabbak neked, mint azt bevallod magadnak. Lehet, hogy nagyobb szükséged van arra, hogy együtt legyetek, hogy meghallgassanak és hogy te is meghallgathasd őket, mint azt eddig gondoltad. Ha ma szükséged van valakinek a társaságára azt egyszerűen csak mondd el neki.





0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5