2017. szeptember 24., vasárnap

Napi horoszkóp 2017. szeptember 24



Napi horoszkóp - 2017.09.24.


Napi horoszkóp Kos

Szívesen próbálsz ki ételkülönlegességeket vasárnap. Ma szívesen kóstolsz olyan ízeket, amelyeket még sohasem mertél kipróbálni. Ha te főzöd a vasárnapi ebédet, akkor most érdemes elővenni néhány új receptet, és olyan alapanyagokat, fűszereket felhasználnod, amelyeket eddig nem próbáltál.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Szívesen választasz vasárnapra olyan programot, amely a pihenésről szól. Ma azonban ne feledkezz meg az otthoni munkáról, arról, amit hét közben a munkád miatt nem tudsz elvégezni. Ha ebből ledolgozol némi lemaradást akkor sokkal boldogabban és sokkal elégedettebben zárhatod a hetedet.


Napi horoszkóp Ikrek

Egy családi szócsatába keveredhetsz valakivel. Mielőtt felemlegetnétek mindannyiótok feljebbvalóit vegyél néhány mély lélegzetet és tudatosíts magadban valamit: Neked kell okosabbnak lenned. Te vagy az, aki jobban bánsz a szavakkal, ezét te vagy az is, aki ezt a veszekedést megelőzheted, vagy befejezheted.

Napi horoszkóp Rák

Szükséged van arra, hogy olyasvalaki segítsen neked, akivel talán nem vagy jóban. Talán nehezedre esik segítséget kérni, és ezt csak nehezíti az, ha azt hiszed, te nem tudod meghálálni az ő segítségét. Az lenne a legjobb, ha most kitalálnád az ellenszolgáltatást és üzletet ajánlanál, nem segítséget kérnél.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Nincs minden a helyén a lakásodban, és talán néhány dolognak nincs is meg a helye. Talán kezd megtelni a lakásod, ezért itt az ideje egy őszi-téli lomtalanításnak és szanálásnak. Egyszerűen csak nézd át, hogy mik azok a dolgok, amelyekre nincs is olyan nagy szükséged. Ajándékozd el, azt, amit már nem használsz!

Napi horoszkóp Szűz

Szívesen töltenéd azzal a vasárnapot, hogy a holnapra készülsz. Szívesen töltenéd azzal a vasárnapot, hogy előre dolgozol, de most ez az, amit nem kellene megtenned. Egyszerűen csak tedd félre a munkát, az ráér holnap is. Ma pedig vannak sokkal fontosabb és sokkal kellemesebb kötelességeid is.

Napi horoszkóp Mérleg

Mélyen vágysz arra, hogy egy igazán bölcs segítő segítsen neked rendet tenni magad körül és az életedben. Jó hírem van: Ez a bölcs segítő már rég megírta azt a könyvet, ami segíteni fog neked. Ideje körülnézned a könyvesboltokban és az online könyváruházakban, hogy megtaláld azt a könyvet, ami segít neked.

Napi horoszkóp Skorpió

Mindig van összefüggés aközött, ahogy a tested érzi magát és aközött, ahogy a lelked érzi magát. A lelked hatással van a testedre, minden, amit a lelked érez, megjelenik a testedben is. Ma könnyedén felismerheted a testi tüneteid lelki okait. Ez pedig azért fontos, mert így tudsz ezeken változtatni is.

Napi horoszkóp Nyilas

A családodban nem mindenki mondja azt, amit gondol. Valaki azt hiszi, hogy nem mondhatja ki a véleményét, mert attól tart, hogy a többiek majd ítélkeznek felette. A te feladatod és a felelősséged, hogy nyugodt, békés és biztonságos légkört biztosíts a családodban. Olyan légkört, amiben mindenki ki meri önteni a szívét.

Napi horoszkóp Bak

Fontos, hogy ne kelts bűntudatot a szerelmedben. Könnyen lehet, hogy nem is tudatosan keletnéd ezt a bűntudatot. Könnyen lehet, hogy akaratlanul mondasz vagy kérsz olyasmit, amitől bűntudata lesz. Természetesen megteheted azt, hogy kérsz, de figyelj oda arra, hogy milyen szavakat használsz és hogyan fogalmazol.

Napi horoszkóp Vízöntő

Vasárnap nem érdemes konzerv megoldásokat választanod. Ma nem érdemes olyasmit tenned, vagy mondanod, amit azért teszel, vagy mondasz, mert valaki szerint ez a jó megoldás a számodra. Vasárnap dolgozd ki és keresd meg a saját megoldásaidat mert azok lesznek a legjobbak a számodra.

Napi horoszkóp Halak

Úgy érzed, hogy valaki nem érti pontosan azt, amit mondasz. Ilyenkor az a legjobb, ha alaposan átbeszéled vele a dolgokat. Ha részletesen, lépésről lépésre elmagyarázod a gondolatmenetedet, akkor biztos lehetsz benne, hogy pontosan érti a szavaidat és azt is, hogy mit miért mondasz neki.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5