2017. szeptember 26., kedd

Napi horoszkóp 2017. szeptember 26



Napi horoszkóp - 2017.09.26.


Napi horoszkóp Kos

Az, hogy milyen módon nézed a világot tökéletesen meghatározza azt hogy mik történnek veled. Talán te is hallottad azt az Einsteinnek tulajdonított mondást, hogy csak kétféleképpen élheted az életedet: Vagy abban hiszel, hogy semmi sem csoda, vagy abban, hogy minden csoda. Ma melyik nézőpontot választod?

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Tele van félreértésekkel a környezeted. Úgy tűnik, hogy sokan értenek félre sok mindent, és te vagy az egyetlen, aki pontosan átlátod a helyzetet. Te vagy az, aki megteheted azt, hogy mindenkit felvilágosítasz, és mindenkinek elmagyarázod, hogy mi is a helyzet pontosan. Ez azonban időt és elszántságot igényel tőled.


Napi horoszkóp Ikrek

Minden mindennel összefügg és ezt meg is tapasztalod kedden. Ha ma változtatni akarsz egy helyzeten, akkor először talán a saját viselkedéseden kellene változtatnod. Akkor is, ha a viselkedésednek látszólag semmi, de semmi köze sincs ahhoz, amin változtatni akarsz. Ha magadon változtatsz, minden megváltozik körülötted.

Napi horoszkóp Rák

A kérdések arra valók, hogy válaszoljunk rájuk. Úgy tűnik, hogy ezt egészen addig tudod, amíg nem tőled kérdeznek. Hétfőn ne félj a kérdésektől, és válaszolj rájuk bátran! Nem kell minden kérdésre csípőből válaszolnod, de fontos, hogy minden kérdésre keresd meg magadban a választ és bátran mondd is ki azt.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Ha szeretnél eredményesebb napokat, akkor érdemes átalakítanod a reggeleidet. Amilyen a reggeled olyan lesz a napod is. Ha jó a reggeled, akkor lesz jó a napod. Ha vidám és energikus a reggeled, akkor az egész napod is vidám és energikus lesz, ez pedig a sikered egyik legfőbb záloga.

Napi horoszkóp Szűz

Talán át kell alakítanod a terveidet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy fel is kell adnod őket Lehet, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan azt tervezted, talán valamiből nem lesz annyi, mint amennyi optimális lenne (például időből, pénzből, stb.) de ez nem jelenti azt, hogy fel kellene adnod a terveidet. Elég, ha módosítod azokat.

Napi horoszkóp Mérleg

Lassíts! Igen, tudom, hogy azt hiszed, gyorsítanod kellene, és kapkodni szeretnél. Valójában azonban az oldaná meg a nehézségeidet, ha lassítanál. Azzal, ha nem akarsz mindent azonnal megoldani, azzal, ha nem akarsz mindent azonnal máshogy csinálni máris sokat segítesz magadnak abban, hogy átlásd a dolgokat.

Napi horoszkóp Skorpió

Hallgass a megérzésedre! Ha például azt érzed, hogy elmarad az esti programod, akkor nyugodtan számolj vele úgy, mintha tényleg elmaradna, hiszen el is marad majd. Fontos, hogy felismerd: A megérzéseid azért vannak, hogy segítsenek neked. Ezt a szerepüket csak akkor tudják betölteni, ha figyelsz rájuk.

Napi horoszkóp Nyilas

Szükséged lenne náhány alternatív megoldásra ahhoz, hogy felpörgesd az energiaszintedet. A kávé ugyanis nem elég hatékony már. (Na jó, talán sohasem volt hatékony a számodra.) Próbáld ki a C-vitamint, amely segít energikusabbnak lenned. De az is jó, ha egy kis sporttal pörgeted fel magad.

Napi horoszkóp Bak

Igazán határozottan tudod, hogy mit akarsz, és igazán keményen haladsz afelé. Könnyen lehet azonban, hogy valójában nem lenne jó a számodra, ha most ezt a célt elérnéd. Lehet, hogy van valahol egy jobb és hasznosabb cél a számodra. Lehet, hogy ma el kellene gondolkodnod azon, hogy milyen új cél lenne jobb neked.

Napi horoszkóp Vízöntő

A nyugodt alvás érdekébe sokféle trükköt bevethetsz: Gyógyteák, illóolajok, meditációk segíthetnek. A legjobb azonban az, ha elintézel mindent, amit el kell intézned, és ha bátran megoldod azokat a bonyodalmakat, amelyeket eddig csak tologattál magad előtt. Ha így teszel, jól alszol majd.

Napi horoszkóp Halak

Úgy érzed, hogy mindent megpróbáltál, mégsem érsz el sikereket? Rosszul érzed: Nem próbáltál meg mindent. Az az igazság, hogy pont a legkézenfekvőbb módszereket hagytad ki a számításból. Gondold át, mi a legkézenfekvőbb és tedd meg, majd élvezd a munkád, a kézenfekvő megoldásod gyümölcseit!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5