2017. október 14., szombat

Napi horoszkóp 2017. október 14



Napi horoszkóp - 2017.10.14.


Napi horoszkóp Kos

Szombaton könnyedén megfigyelheted azokat a folyamatokat, amelyek a családodban történnek. Ezek talán olyan játszmák, amelyeket eddig nem vettél észre és amelyeket eddig nem tartottál fontosnak. Most azonban érdemes elkezdened ezeket a játszmákat kioltanod. Érdemes kilépned ezekből a játszmákból, és érdemes a többieket is kivezetned belőlük.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Szombaton az eltűnt tárgyaid előkerülnek. Persze ehhez egy kis kutatásra-keresésre is szükséged lesz. Nem árt a mai napot hiányzó tárgyaid felkutatásával töltened. Engedd, hogy az intuíciód vezessen, hiszen az pontosan tudja, hogy hol rejtőzik mindaz, amit keresel. Lehet, hogy ma olyasmit is megtalálsz, amit hónapokkal, vagy évekkel ezelőtt hagytál el.


Napi horoszkóp Ikrek

Vigyázat, szombaton könnyedén eltévesztheted a mondanivalódat. Ma arra is hajlamos vagy, hogy észrevétlenül felcseréld a dolgokat, szóval ne lepődj meg, ha véletlenül a kulcscsomód helyett a szemüvegedet kapod fel, vagy ha a szemét helyett valami értékeset dobsz ki. Ma ne csinálj semmi helyrehozhatatlant, ne mondj semmi visszavonhatatlant!

Napi horoszkóp Rák

Amikor végre felbukkannak a régen látott ismerősök ők nagyon nem azt mondják, amire számítasz. Most lehet egy olyan érzésed, hogy mindenki csakis és kizárólag akkor keres téged, amikor „helyzet van”, amikor szüksége van valamire. Sajnos nem mondhatjuk, hogy tévednél, és azt sem mondhatjuk, hogy nem kellene segítened nekik.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Egy kissé zavarnak a tudálékos ismerőseid szombaton. Most nagyon nem viseled jól azt, ha megmondják neked a frankót, és úgy tűnik, hogy valamiért mindenki arról akar meggyőzni, hogy csakis neki van igaza. A legjobb, ha gyorsan kilépsz ezekből a beszélgetésekből, és ha egyszerűen csak olyan párbeszédekbe mész bele, amelyeket egyik fél sem fog fel harcnak.

Napi horoszkóp Szűz

A nagy találkozások napja a szombat. Most olyan emberekkel találkozhatsz, akikkel igencsak sok megbeszélnivalótok, és sok mondanivalótok van egymásnak. Jó, ha tudatosan készülsz előre a mai találkozókra, és végiggondolod, hogy miket akarsz mondani, és mikre akarsz rákérdezni. Talán jegyzetelhetnél is a telefonodba, hogy semmiről se feledkezz meg.

Napi horoszkóp Mérleg

A nevetés a legjobb gyógyszer. Ha ma segíteni szeretnél valakinek abban, hogy könnyebben viselje el a nehézségeket, akkor nevettesd meg. Nem kell erőltetned a poénokat, de egy-egy vicces gondolat sokat oldhat a hangulaton. Akivel ma tudsz együtt nevetni, abban teljes egészében megbízhatsz, és biztos lehetsz benne, hogy ővele jól megértitek majd egymást.

Napi horoszkóp Skorpió

Talán el kell hagynod egy rossz szokásodat szombaton. Talán eljött az ideje annak, hogy lassan elkezd megváltoztatni az életedet és a szokásaidat. Ne azzal a szokásoddal kezd, ami a legjobban idegesít, és amit a legrosszabbnak tartasz. Inkább keress egy olyan szokást, ami nem olyan idegesítő, de ami egyértelműen nem tesz jót neked. Ma ezt a szokásodat engedd el inkább.

Napi horoszkóp Nyilas

A családod tudni szeretné, hogy minden rendben van-e veled. Ők csak azt szeretnék, hogy megbizonyosodhassanak arról: Boldog vagy, egészséges vagy, és sikeres vagy. Ez persze megfogalmazódhat feléd egyfajta nyomásként, egyfajta elvárásként és némi faggatózásként is. Ma kedvesen válaszolj a családi faggatózásokra, és ne hagyd, hogy bármilyen kérdés kiborítson.

Napi horoszkóp Bak

Egészen meglepő helyzetekbe kerülhetsz szombaton. Nem mondhatjuk a napodra sem azt, hogy unalmas lenne, sem pedig azt, hogy kiszámítható. Ma ne készülj unalmas rutinfeladatokra, és inkább intézd úgy az életedet, hogy bármikor bármit le tudj mondani, vagy el tudj odázni, ha valamilyen érdekesebb és izgalmasabb programod lenne. Hidd el: Lesz.

Napi horoszkóp Vízöntő

Úgy érzed, hogy az élet szűkös kereteket szabott neked szombaton. Valójában azonban te magad vagy az, aki folyton szűkös kereteket szabsz: Nem akarsz sok időt szánni néhány dologra, ezért folyamatosan az időt ellenőrzöd, emiatt pedig egyre inkább szűkössé válnak az időkeretek az életedben. Lassan itt lenne az ideje annak, hogy beütemezz egy szabadnapot, amikor nem foglalkozol az idővel.

Napi horoszkóp Halak

Csak úgy cikáznak a gondolatok a fejedben szombaton. Ma annyi féle terv, gondolat, ötlet és vágy keveredik benned, hogy alig tudod eldönteni, melyikre hallgass, melyiket kezd el megvalósítani. Ha nem tudsz válogatni, akkor írj egy listát, készíts fontossági sorrendet, és ma csak a legfontosabbakkal foglalkozz. A többi tételt pedig holnap és a jövő héten pipáld ki!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5