2017. október 16., hétfő

Napi horoszkóp 2017. október 16



Napi horoszkóp - 2017.10.16.


Napi horoszkóp Kos

Talán nem olyan jól érted meg magadat ma az eltérő generációkkal mint máskor. Akár idősebbekkel, akár fiatalabbakkal kell beszélgetned, tartsd észben, hogy mások a megtapasztalásaitok, nagyon más volt a gyerekkorotok, és nagyon máshogy látjátok az életet most, ebben a pillanatban is. Nem kell meggyőznöd senkit a nézőpontod helyességéről, elég, ha megmutatod azt, hogy te hogyan látod a dolgokat.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Nagy feladatok várnak rád a munkahelyeden és talán félsz is ezektől a nagy feladatoktól, pedig nem kellene úgy félned tőlük. Lehet, hogy ezek a feladatok most előléptetést, vagy egyenesen egy új karrier kezdetét is hozzák neked. Ez pedig azt jelenti, hogy érdemes lenne most apait anyait beleadnod. Meg persze azt is érdemes végiggondolnod, hogy milyen szakmai előmenetelre vágysz.


Napi horoszkóp Ikrek

Fontos, hogy használd az emberismeretedet. Nem kell megbarátkoznod azzal, aki nem szimpatikus a számodra. Akkor sem kell megbarátkoznotok, ha tévedsz. A kérdés ugyanis nem az, hogy ő valójában jó ember-e vagy sem. A kérdés az, hogy te tudsz-e hozzá őszintén kapcsolódni, vagy sem. Ha nem, akkor nem érdemes erőltetned akkor sem, ha ő a legjobb ember a világon.

Napi horoszkóp Rák

Úgy tűnik, hogy most kezded el kipihenni az elmúlt időszak fáradalmait. A hétfő végre olyan nyugalomban telik, amilyen nyugalomra számítottál. A hétfő végre alkalmas arra, hogy valóban kipihend a fizikai fáradtságodat is. Érdemes ma rászánnod az időt a pihenésre, és a megfelelő mennyiségű alvásra. Holnaptól (vagy szerdától) majd megújult erővel vághatsz bele a feladatokba.

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Könnyebb a dolgod, mint azt gondolnád. Azt hitted, hogy csak nagy nehézségek árán tudsz majd megoldani egy fontos családi ügyet hétfőn. Ehhez képest kiderülhet, hogy az egész család melletted áll, és azok a családtagjaid is támogatnak téged, akikről eddig azt gondoltad, hogy ellened dolgoznak. A családi összefogást tapasztalhatod meg hétfőn, ezért ma bátran kérd a családod segítségét!

Napi horoszkóp Szűz

Sokan várják el tőled, hogy beleéld magadat a helyzetükbe, de ez nem igazán jelenti azt, hogy ők is hajlandóak empatikusnak lenni veled. Ha úgy érzed, hogy túl nagyok ezek az elvárások, talán igazad van. Talán megmondatnád a többieknek, hogy néha neked is szükséged van arra, hogy empátiával forduljanak feléd, és segítő szándékkal közeledjenek hozzád.

Napi horoszkóp Mérleg

Talán azt hitted, hogy segíteni fog, ha ismét egy olyan feladatot kapsz, amelyet valójában már százszor megoldottál. Hétfőn azonban más lesz a helyzet: Most nagyon is idegesít, ha megint ugyanazt csinálod. A monoton feladatok és az ismétlődő tevékenységek most börtönt vonnak köréd, és úgy tűnik, hogy ebből a börtönből csak némi szerencse mozdíthat ki.

Napi horoszkóp Skorpió

Fontos, hogy legyen egy listád. Fontos, hogy legyen egy listád mindazokról a dolgokról, amelyeket meg szeretnél csinálni, és amelyeket el szeretnél végezni. Enélkül a lista nélkül könnyen belezavarodhatsz a hétfői menetrendedbe. Főleg azért, mert ma olyan új feladatok várnak rád, amelyek talán azonnal kapkodásra és meggondolatlan cselekvésre késztetnek.

Napi horoszkóp Nyilas

A kollégáid sokkal többre tartják a munkádat, mint ahogyan azt te magad képzelnéd. Talán el sem hiszed, hogy milyen sokat jelent nekik, hogy a csapat tagja vagy, és a szakértelmedet, a szaktudásodat adod a projektekhez. Ma ne vonulj vissza, ne rejtőzz el a feladatok elől, és bátran vállalj el olyasmiket is, amik egyébként nem tartoznak a munkaköri leírásodhoz.

Napi horoszkóp Bak

Fontos, hogy jól értelmezd a szavakat hétfőn. Fontos, hogy jól értelmezd mások szavait ma. Könnyen lehet, hogy félreérted azt, amit mondanak neked, és könnyen lehet, hogy olyasmit is a szavak mögé gondolsz, amik nincsenek valójában ott a szavak mögött. Ha valamit nem értesz, ne szégyellj kérdezni, és ne szégyelld az értetlenségedet vagy a tudatlanságodat sem.

Napi horoszkóp Vízöntő

Pontosan tudod, hogy mi az, amit szeretnél megtenni hétfőn, és nagy lendülettel bele is kezdesz mindennek a megvalósításába. A lelked azonban szabadságra vágyik. A lelked arra vágyik, hogy végre ne csak a kötöttségek lebegjenek a szemed előtt, de ő is megkapja azt a szabad szárnyalást, amelyre hivatott. Engedélyezz magadnak egy nap szabadságot, egy nap spontaneitást és egy nap lazaságot mára!

Napi horoszkóp Halak

Szeretnéd megérteni, hogy mi a legjobb döntés a számodra egy ügyben. Könnyen lehet, hogy hétfőn egy pénzügyi helyzetben, vagy valamiféle üzleti ügyben akarsz döntést hozni. Ezt a döntést akkor hozhatod meg a legjobban, ha a szívedre hallgatsz. Egyszerűen azt nézd meg, hogy szíved szerint mit cselekednél. Ne felejtsd el: Az érzelmeid gyakran a megérzéseidből táplálkoznak.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5