2017. október 2., hétfő

Napi horoszkóp 2017. október 2



Napi horoszkóp - 2017.10.02.


Napi horoszkóp Kos

Úgy érzed, hogy sokkal többet tudsz egy ügyben másoknál. Talán azt hiszed, hogy ez a többletinformáció hatalmas érték, vagy egyenesen fegyver a kezedben. De azt is tudnod kell, hogy talán nem minden igaz, amit tudsz. A hamis információ pedig olyan fegyver, ami fordítva fog elsülni a kezedben.

Bioglan Krill olaj

Napi horoszkóp Bika

Egy kicsit túl zavaros neked ez a hétfő. Úgy érzed, hogy most nem látod át a dolgokat, és úgy érzed, hogy minden túl bonyolult lett körülötted. Ha szeretnél átláthatóbb helyzeteket, akkor érdemes várnod egy kicsit. Ha azonban a zavarosban szeretsz halászni, akkor most érdemes kivetned a hálódat!


Napi horoszkóp Ikrek

Ne elégedj meg a középszerrel! Ne elégedj meg azzal, hogy valami majdnem jó, vagy elfogadható. Hétfőn törekedj a legjobbra. Ez akkor a leghitelesebb, ha ma te is a lehető legjobbat adod mindenkinek magadból. Ha mindenkinek a legjobbat adod, akkor te is elvárhatod a legjobbat mindenkitől.

Napi horoszkóp Rák

Az új hétre új terveid vannak. Ezeket a terveket ma kell megalapoznod, ma kell világgá kürtölnöd azokat ahhoz, hogy végül esélyed legyen a megvalósításukra. Ma beszélj bátran a terveidről, és mindenkinek újságold el, hogy milyen nagyszerű heted lesz. Mondd el bátran, hogy mi mindent akarsz elérni a héten!

Aminas Vitalkost

Napi horoszkóp Oroszlán

Úgy tűnik, hogy a szervezeted gyengélkedik hétfőn. Ma szívesen maradnál a jó meleg ágyban, és szívesen intéznéd úgy, hogy egész nap csak forró kakaót kelljen szürcsölnöd. Ha ez most nem is megoldható, érdemes úgy alakítanod a napodat, hogy a lehető leghamarabb visszatérhess az ágyadba egy jó könyvvel.

Napi horoszkóp Szűz

Úgy tűnik, hogy valakivel extrém nehéz találkozót egyeztetned hétfőn. A legjobb az lenne, ha most mindketten aludnátok rá egyet, és ha nem kellene mindenképp ma megtalálnotok a megoldást. Talán egyikőtök sincs teljesen felkészülve arra, hogy a megfelelő döntést hozza meg erről a találkozóról.

Napi horoszkóp Mérleg

Friss ízekre, egészséges ételekre vágysz hétfőn. Most odafigyelsz arra, hogy mit egyél, és másokat is arra akarsz rávenni, hogy ők isétkezzenek egészségesebben. Talán most jött el az ideje annak, hogy teljesen megváltoztasd az étkezésedet, és hogy sokkal egészségesebb ételeket készíts otthon is.

Napi horoszkóp Skorpió

A hétfő alkalmas arra, hogy olyan munkákat végezz el, amelyekhez nagy koncentráció szükséges, és amelyekhez máskor türelmetlen vagy. Most vedd előre azokat a feladatokat, amelyeket máskor (és talán most is) a hátad közepére sem kívánsz. Most ezekben a feladatokban is jobb és gyorsabb vagy.

Napi horoszkóp Nyilas

Sokkal egyszerűbb dolgod lenne hétfőn, ha nem akarnál mindent egyedül megoldani. Ma inkább legyél csapatjátékos. Ma hívj meg másokat is azokba a feladatokba, amelyeket el akarsz végezni. Több szem többet lát, és több kéz sokkal többet végez el, mint amennyit te egyedül képes lennél egy nap alatt.

Napi horoszkóp Bak

Nagyon szereted a kényelmet, és nagyon fontos a számodra az, hogy hétfőn is minden a lehető legkényelmesebb legyen a számodra. Most érdemes úgy alakítanod a napodat, hogy abba minden kényelmesen beleférjen, és sehová se kelljen sietned. Érdemes úgy intézned, hogy mindenre jusson kényelmesen tered és időd is.

Napi horoszkóp Vízöntő

A legszívesebben visszafordulnál és hazaszaladnál hétfőn. Úgy érzed, hogy az elért eredményeid nem is fontosak annyira, és úgy érzed, hogy most már nincs is kedved harcolni. Ne add fel! Sőt! Szedd össze magad, és mutasd meg magadnak (meg mindenki másnak), hogy csak azért is megcsinálod azt, amit elterveztél!

Napi horoszkóp Halak

Bár tegnap volt elseje, de valójában ma kezdődik számodra az új hónap új időszámítása Mielőtt kitalálod, hogy mit csinálnál ebben a hónapban gondold végig, hogy mi mindent értél el az előzőben. Gondold át, hogy mi mindent valósítottál meg az elmúlt négy hétben. Sokkal több és fontosabb eredményed van, mint gondolnád!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5