2017. november 18., szombat

Napi horoszkóp 2017. november 18



Napi horoszkóp - 2017.11.18.


Napi horoszkóp Kos

Valaki csodálatos, álmosító hangon duruzsol a füledben, te pedig boldogan hallgatod őt, egészen addig, amíg el nem alszol. Persze ő azért beszél hozzád, hogy meggyőzzön téged, de te most tényleg képtelen vagy arra, hogy rá figyelj. Ha neked is fontos ő, akkor talán elmondhatnád neki ezt és szólhatnál neki, hogy most nem vagy képes figyelni erre a duruzsolásra.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Talán túl merev vagy szombaton. Talán ma túlzottan is ragaszkodsz egy olyan elképzelésedhez, amelyet jobb lenne megváltoztatnod, vagy lecserélned. Szombaton sokan vannak körülötted, akik tudnának segíteni neked abban, hogy megváltoztasd az álláspontodat, de ők csak akkor tudnak segíteni, ha te már elég nyitottá váltál a változásra. Ma érdemes igent mondanod a változásra.






Napi horoszkóp Ikrek

Igazán könnyű dolgod van akkor, ha veszekedést szeretnél kezdeményezni szombaton. Ma valamiért mindenki feszültebb a környezetedben, és könnyen érezheted úgy, hogy elég egy-egy rossz szó ahhoz, hogy azonnal kirobbanjon egy veszekedés. Ahelyett, hogy elfogadnád ezt a helyzetet, inkább kérdezd meg az emberektől, hogy mi bántja őket.

Napi horoszkóp Rák

Nyugodj meg: A családoddal minden rendben van. Ma hajlamos vagy többet aggódni a családod miatt, mint amennyire az valójában indokolt. A legszívesebben anyatigrisként védenéd a családodat, de hidd el: Senkinek sincs arra szüksége, hogy helyette megvédd a rá váró feladatoktól. Ma hagyd, hogy mindenki megtapasztalhassa mindazt, amire szüksége van.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Van egy varázsszó, amely megmenti az életedet szombaton. Ez a varázsszó olyan hatékony, amilyen egyszerű, mégis csak ritkán mered használni. Ez a varázsszó pedig a „Nem.” Ugye, milyen ritkán engeded meg magadnak, hogy mindenre nemet mondj, ami valójában nem érdekel téged? Ma tedd meg ezt!





Napi horoszkóp Szűz

Valaki akaratán kívül félrevezet téged. Valaki olyan mélyen meg van győződve a saját igazáról, hogy fel sem merül benne az, hogy nem kellene téged is arrafelé terelgetni, amerre ő megy. A valóság azonban az, hogy ő figyelmen kívül hagy néhány fontos tényt és ésszerű megfontolást. Ezekre pont neked kellene felfigyelned.

Napi horoszkóp Mérleg

Talán úgy érzed, hogy valaki nem figyel rád, és szeretnéd felhívni magadra a figyelmét. Erre az a legjobb módszer, ha azt teszed vele, amit szeretnél, hogy ő tegyen veled. talán az a legjobb módszer, ha kimondod neki azokat a szavakat, amelyeket hallani akarsz tőle, és ha megteszed felé azokat a gesztusokat, amelyekre te is vágysz tőle.

Napi horoszkóp Skorpió

Fontos, hogy értsd: Nem mindenki önzetlen veled szombaton. Nem kell ítélkezned azok felett, akik most csak a segítségnyújtás és a segítségkérés lehetőségét látják benned. Ők most a szűkösség tudatát tapasztalják meg, azt hogy nincsenek már lehetőségeik. A te dolgod pedig pont az, hogy megmutasd nekik: Mindig van még egy lehetőség. És még egy.

Napi horoszkóp Nyilas

Próbálj meg koncentrálni szombaton! Ma olyan feladatokat osztottál magadra, vagy vállaltál el, amelyekhez jobb lenne egy kicsit összeszedettebbnek lenned. A gondolataid mégis szerteszét szaladnak egész nap, és szinte alig vagy képes arra, hogy egy mederbe tereld őket. Most sokkal jobban érdekel az, hogy önmagaddal foglalkozz, mint az, hogy a vállalt feladataiddal.

Napi horoszkóp Bak

Igazán sikeres vagy abban, hogy másokat a kötelességeikre figyelmeztess. Emiatt a családod talán kerülni kezd szombaton, hiszen ők nem szeretnének ma a kötelességekről hallani. Ők ma bulizni szeretnének, és nem is igazán érheti őket kritika emiatt. Jobb lenne, ha te is hagynád, hogy egy kicsit belevigyenek a buliba, és többet lazíts ma, mint ahogyan azt tervezted.

Napi horoszkóp Vízöntő

Őrizd meg a józan eszedet, és ne hagyd, hogy mindenféle félelemből született hisztériába belerángassanak. Úgy tűnik, hogy néhányan elveszítik a realitásérzéküket a közeledben, de ez nem oka arra, hogy te is bedőlj nekik. Ma minden információt futtass át a józan paraszti ész szűrőjén, és ne felejtsd el: Biztonságban vagy. Valóban biztonságban vagy.





Napi horoszkóp Halak

Nem a szombat a legalkalmasabb arra, hogy meggyőzz másokat. ma ugyanis az emberek olyan erősen védik a saját érdekeiket, hogy képtelenek észrevenni: Annak is van valóságalapja, amit te mondasz és amit te javasolsz. Ma te is legyél egy kicsit önállóbb, és te se arra várj, hogy mások segítsenek neked, hanem tedd meg azt, amit meg kell tenned.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5