2017. november 21., kedd

Napi horoszkóp 2017. november 21



Napi horoszkóp - 2017.11.21.


Napi horoszkóp Kos

Feltűnt már, hogy mindig önmagadat ismételgeted? Lehet, hogy eleged van abból, hogy mindig ugyanazt mondod, vagy teszed. Hétfőn ideje kitörnöd a monotonitásból, és ideje valami teljesen mást csinálnod. Most a megszokott feladatokra ne a szokott módon reagálj, hanem csinálj valamit máshogy, mond valami mást, mint eddig!

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Figyelj a testedre kedden! A tested egy nagyon pontos mérőműszer, amely mindent nagyon pontosan elmondd neked. A tested pontosan tudja, hogy hogyan kerülheted el a téli betegségeket, és hogy hogyan gyógyíthatod magad. Figyeld meg a tested igényeit, és add meg mindazt a testednek, amire csak vágyik.






Napi horoszkóp Ikrek

Nem is lehetne megtévesztőbb a keddi napod: Ma sokan talán azt hiszik, hogy vesztésre állsz egy ügyben. Te azonban pontosan tudod, hogy a kezedben van az aduász, és azt is tudod, hogy ezt csak a megfelelő időben szabad kijátszanod. MNe pazarold el a lehetőségeket kedden, és időzíts a lehető legjobban.

Napi horoszkóp Rák

Valaki a segítségedre szorul, de nincs elég eszköze ahhoz, hogy ezt kifejezze. Talán ő maga sem jött erre még rá, és könnyen lehet, hogy először arról kell meggyőznöd őt, hogy valóban segíthetsz neki. Fontos, hogy ma diplomatikus legyél, és olyan óvatosan, olyan finoman segíts, hogy az mindenki szívesen fogadja.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Kedden végre megérkezik hozzád az, amire már olyan régóta vársz. Talán előre rendeltél valamit, talán egy ajándékot kapsz valakitől és az is lehet, hogy egy munkahelyi feladatot kapsz meg valakitől. Fogadd el az élet ajándékait, és mondj értük köszönetet azoknak, akik kézbesítik azokat hozzád.





Napi horoszkóp Szűz

Talán nem érti mindenki, hogy mit miért teszel. Ez azonban nem fontos. Az a lényeg, hogy te pontosan átlátod. hogy melyek azok a célok, amelyeket követsz. Könnyen lehet, hogy ma egy nagy lépéssel közelebb kerülsz egy olyan célodhoz, amelyről mások szerint már réges-régen le kellett volna mondanod.

Napi horoszkóp Mérleg

Úgy érzed, hogy csak akkor vagy jó munkaerő, ha mindenben legalább 150 százalékos teljesítményt nyújtasz. Ez azonban ahhoz vezet, hogy hamarosan kimerülsz, és náhány nap múlva már csak 50 százalékot tudsz hozni. Most oszd be jobban az idődet és az energiádat, hogy hosszasan kitartson.

Napi horoszkóp Skorpió

Van egy olyan érzésed, hogy valaki nem mond igazat neked. Ami azt illeti, pontosan tudod, hogy van egy beépített hazugságvizsgáló a szívedben, ami pontosan megsúgja neked, hogy ki őszinte veled, és ki nem az. Ma érdemes figyelned ezeket a jelzéseket, és érdemes óvatosnak lenned azzal, aki hazudik neked valamiért.

Napi horoszkóp Nyilas

Nosztalgikus hangulatban vagy kedden. Azt gondolod, hogy régen minden jobb volt, de ez természetesen nem igaz. Vagy legalábbis nem teljesen igaz. A múltat az idő távolsága is megszépíti, és könnyen lehet, hogy azok a régi szép idők nem is voltak annyira szépek, mint ahogyan most arra emlékszel.

Napi horoszkóp Bak

Ha nem tudsz segíteni annak, aki segítséget kér tőled, akkor ezt mondd meg azonnal, ahelyett, hogy hitegetnéd, vagy hogy reményt keltenél benne. Ma talán nem te vagy az, aki másoknak segít. Pontosabban kedden talán azzal segítesz másoknak, ha megkéred őket, hogy kérjenek segítséget másoktól.

Napi horoszkóp Vízöntő

Nem arra biztatlak, hogy gondolkozz kevesebbet, csak arra kérlek, hogy ne legyél olyan bizonytalan. Sokkal magabiztosabban hozhatnád meg a döntéseidet kedden. Valójában pontosan tudod, hogy mire vágysz, és azt is tudod, hogy hogyan kaphatod azt meg. Nincs értelme annak, hogy bizonytalankodj ma.





Napi horoszkóp Halak

Szeretnél megváltozni, szeretnél új szokásokat, új életmódot? Nagyszerű hír mert ehhez most jött el az idő. Itt az ideje annak, hogy belevágj egy nagy életmódváltásba, hiszen ha így teszel, akkor karácsonyra egy szebb, egészségesebb, boldogabb testet kapsz majd az Univerzumtól. Nem érdemes halogatnod a változtatást!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5