2017. november 27., hétfő

Napi horoszkóp 2017. november 27



Napi horoszkóp - 2017.11.27.


Napi horoszkóp Kos

Ne hidd el, hogy sürget az idő. Lehet, hogy mások szerint a körmödre égtek a határidők – és az is lehet, hogy így van – de ha ezzel foglalkozol, akkor biztos nem végzel időben. Ma dolgozz úgy, mintha mindenre végtelen mennyiségű idő állna a rendelkezésedre ahelyett, hogy kapkodnod kellene.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Szívesen menekülnél el egy feladat elől. Persze megteheted, hogy elmenekülsz, de légy erős: Ez a feladat előbb-utóbb utánad jön, és megtalálja az utat hozzád. Sokkal jobb megoldás lenne, ha a menekülés helyett most szembenéznél ezzel a feladattal és bátran beleállnál abba, amit tenned vagy mondanod kell ebben a helyzetben.






Napi horoszkóp Ikrek

Könnyedén észreveheted, hogy ki az, aki mindent túlbonyolít a családodban. Azért is érdemes őt beazonosítanod, mert tudhatod, hogy ő nem jó tanácsadó. Tudhatod, hogy az igazán jó tanácsadók azok, akik megnyugtatnak, és akik arra biztatnak, hogy vedd a saját kezedbe az események irányítását.

Napi horoszkóp Rák

Olyasmi miatt lehetsz dühös, ami miatt teljesen felesleges felhúznod magadat. Gondolj bele, mindössze két eset lehetséges: Vagy az van, hogy tudsz változtatni ezen a helyzeten, vagy az van, hogy nem. Ha nem tudsz változtatni, akkor teljesen felesleges idegeskedned. Ha pedig tudsz, akkor minden rendben van: Változtass!

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Régóta meg akarod érteni, hogy hogyan végezhetnéd a lehető leglátványosabb munkát a lehető legkevesebb energiabefektetéssel. Nos, lehet, hogy ezt a módszert nem ma tudod teljes egészében kidolgozni, de az biztos, hogy egy nagy lépéssel közelebb jutsz hozzá. Ma sok dicséretet kaphatsz a munkád miatt.





Napi horoszkóp Szűz

Egy teljesen új megoldással állsz elő a munkahelyeden, de talán nem mindenki fogadja olyan lelkesen az új metódust, mint ahogyan azt te kidolgoztad. Lehet, hogy először csak a saját munkádban kellene kipróbálnod az új rendszert, és csak akkor szólni róla másoknak, amikor már a gyakorlatban is látod, hogy jól működik.

Napi horoszkóp Mérleg

Már első látásra is pontosan tudod, hogy a hétfő nem pont úgy alakul, ahogyan szokott. Könnyen lehet, hogy ma felborul a megszokott sorrend. Lehet, hogy mindez egy rajtad kívülálló ok miatt történik, és te nem tehetsz mást, mint nézed, ahogy megváltoznak a dolgok. Hagyj időt a változás lecsengésének!

Napi horoszkóp Skorpió

Hirtelen érhetsz el nagy haladást a munkádban. Könnyen érezheted úgy, hogy a hétvégén jótékony és kedves manók dolgoztak helyetted. Hidd el: A szorgos manó valójában te voltél, aki a múlthéten olyan haladást értél el, ami mára ért be igazán. Merd kiélvezni a frissen jött sikereidet és merj ünnepleni is!

Napi horoszkóp Nyilas

Sokkal egyszerűbb lenne az életed, ha észben tartanád, hogy van egy csodálatos beépített iránytűd, aki mindig tudja, hogy merre kell menned, mit kell tenned. Ez az iránytűd a szíved. Ma is csak annyi a dolgod, hogy hallgatsz a szívedre és azt teszed, úgy teszed, ahogyan azt a szíved diktálja. Hétfőn kövesd a szívedet!

Napi horoszkóp Bak

Néha nagyon erős mondatokat mondasz, olyan erős mondatokat, amelyekből mások napokig, hetekig táplálkozhatnak. A legszebb az egészben az, hogy ezekre a mondatokra te szinte sohasem figyelsz fel, és azt hiszed, hogy soha semmi okosat, vagy semmi értelmeset sem mondasz. De ez persze tévedés, hidd el!

Napi horoszkóp Vízöntő

Ha úgy érzed, hogy áskálódás van a munkahelyeden tudnod kell valamit: Ez az áskálódás az ellenkező irányba fordul, és végül az üti meg a bokáját, aki áskálódik. Kérlek, rértsd jól: Az jár rosszul, aki áskálódik. Ha ez te vagy, akkor te, (ezért gyorsan fejezd be ezt). Ha ellened áskálódnak, akkor az, aki áskálódik.





Napi horoszkóp Halak

Nem kell túlbonyolítanod a munkát hétfőn. Ugye tudod, hogy akkor bonyolítasz túl mindent, amikor túl sokat agyalsz? Ugye tudod, hogy a sok-sok agyalást azzal előzheted meg, ha nem veszed olyan komolyan a feladatokat? Ma ne vegyél véresen komolyan semmit sem, inkább nézd a dolgok játékos oldalát!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5