2017. december 1., péntek

Napi horoszkóp 2017. december 01



Napi horoszkóp - 2017.12.01.


Napi horoszkóp Kos

Ma a szíved mélyén tudod a választ arra a fontos kérdésre, amelyre olyan régóta nem leled már. Ma pontosan tudod, hogy mi az, amit tenned kell. Pénteken hallgass arra a megérzésedre, ami cselekvésre szólít fel, ami arra biztat, hogy tegyél meg valamit. Ez az a belső hangod, amely segít abban, hogy megold a mostani helyzetet.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Fontos, hogy tudd: Nem kell elfojtanod, vagy letagadnod az érzéseidet az érzelmeidet. Ma nyugodtan éld meg azokat az érzelmeidet, amelyeket máskor talán elnyomnál, és nyugodtan fejezd is kö őket. Pénteken beszélj az érzéseidről akkor is, ha máskor ez nehezedre esne!






Napi horoszkóp Ikrek

Ma sokkal többre mész együttműködéssel és csoportos munkával, mint versengéssel, és magányos harccal. Ma nyugodtan oszd meg a feladataidat másokkal, mert így sokkal hatékonyabbak lesztek. Ez persze azt is jelenti, hogy másoknak pedig engedd meg, hogy ők is bevonjanak a saját ügyeik intézésébe.

Napi horoszkóp Rák

Pénteken nem mások fogják megmondani neked, hogy mi a megoldás. Tudom, sok önjelölt megmondóember van körülötted, akik nagyon szívesen elmondják neked, hogy mit kell gondolnod a világról. A helyzet azonban az, hogy ők nem a te helyedben vannak, és nem tudhatják, hogy valójában mit kell, mit érdemes tenned.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Talán egy régi hibád kerül elő megint ma. Tudnod kell, hogy te mindent megtettél ott és akkor. Tudnod kell, hogy azt tetted, amit tudtál. Ha nem sikerült, amit akartál, az nem jelenti azt, hogy elbuktál. Ma bocsásd meg magadnak azokat a hibákat, amelyek talán még mindig hatással vannak rád!





Napi horoszkóp Szűz

Legyél egy kicsit barátságosabb az idegenekkel. Tudod, neked is jól esik, ha néha segítenek neked, és most olyanok fordulnak hozzád segítségért, akiknek valóban nagy szükségük van rád. Természetesen nem az a feladat, hogy feláldozd a saját érdekeidet, de az fontos, hogy másokra is gondolj pénteken.

Napi horoszkóp Mérleg

Ne lustálkodd el a napot! Ma a legszívesebben álmodozással és fejben tervezéssel (ez az álmodozás munkahelyen is elfogadható megnevezése) töltenéd, de ez nem tűnik nyerő ötletnek. Fontos, hogy tenned is kellene ma. Fontos, hogy ne csak a fejedben cselekedj, de a valóságban is tudd és akard megtenni azt, amit lehet.

Napi horoszkóp Skorpió

Nem vagy benne biztos, hogy az emberek pontosan megértenek téged. Úgy érezheted pénteken, hogy a családod nem rád figyel, és nem azt tartják fontosnak, ami neked fontos. Lehet, hogy most különbözőek a vágyaitok, az érdekeitek, az értékeitek, de ez nem ok arra, hogy feszültség és harc legyen köztetek.

Napi horoszkóp Nyilas

Írd össze a gondolataidat pénteken! Ma megírhatnád magadnak, hogy mi mindent szeretnél elérni a következő évben. Tudod, valahogy úgy, mint egy iskolai fogalmazás: Erre vágyom 2018-ban. Azzal, ha papírra veted a vágyaidat energiát adsz nekik, és abban segítesz, hogy ezek a vágyak megvalósuljanak.

Napi horoszkóp Bak

Ma vigasztalj meg valakit! Azzal, ha segítséget nyújtasz valakinek, aki rászorul valójában magadnak is segítesz. Azzal, ha megnyitod a szíved valaki előtt valójában szeretetet és boldogságot engedsz a szívedbe. Azzal, ha megvigasztalsz valakit valójában önmagadnak adsz erőt.

Napi horoszkóp Vízöntő

Erős benned a vágy, hogy valakivel összemérd az erődet. Ma szívesen mész bele erőfitogtatásba és szívesen küzdesz meg izomból a helyzetekkel. Ez azonban nem lesz olyan célravezető, mint azt gondolnád. Ezzel az izomból küzdéssel csak sérüléseket okozol magadnak és másoknak.





Napi horoszkóp Halak

Az, hogy kiállsz magadért nem kell, hogy azt jelentse: veszekszel valakivel. Ha pedig veszekszel, nem kell, hogy személyeskedj. Ha pedig személyeskedsz, a végén célszerű lenne bocsánatot kérni. Máskülönben csak ellenségeké változtatod a támogatókat is, ezt pedig jobb lenne elkerülnöd.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5