2017. december 5., kedd

Napi horoszkóp 2017. december 05



Napi horoszkóp - 2017.12.05.


Napi horoszkóp Kos

Mi a legfontosabb neked kedden? Mi az az egy dolog, amit ma mindenképp meg szeretnél tenni, és amivel kapcsolatban nem vagy hajlandó megalkudni? Csináld meg most. Ne várj vele. Ne halogasd, ne akard kiszámolni a legjobb alkalmat. A legjobb alkalom most van.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Akkor vagy nyugodt, ha a kezedben van az irányítás, és ha csak rajtad múlik, hogy mi minden történik a környezetedben. Ezt az irányításmániát azonban el kellene már engedned végre. Kedden megtapasztalhatod, hogy valójában csak akkor történnek csodák, ha nem akarsz mindent te magad irányítani.






Napi horoszkóp Ikrek

Ha mindenképp el akarsz érni valamit, akkor ezt mondd el nyíltan másoknak. Azzal, ha megpróbálod óvatosan, és titokban úgy alakítani az eseményeket, hogy azok neked kedvezzenek csak azt éred el, hogy te feszült leszel. Az események ma titokban, és észrevétlenül nem manipulálhatóak.

Napi horoszkóp Rák

Úgy tűnik, hogy ma szinte képtelen leszel időben megérkezni oda, ahova mész. Lehet, hogy az a típus vagy, aki sohasem késik, ezért ez nemcsak téged lep majd, meg, de a környezetedet is. Érdemes lenne már idejekorán értesítened mindenkit arról, hogy talán nem tudod tartani a határidőket.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Fontos, hogy ma tisztázd magadban: Ki az, aki ellened van, és ki az, aki veled van. Na jó, valójában azt kellene észrevenned, hogy az ellenségeid mind csak képzelt ellenségek. Mindegy, hogy kit és miért akarsz ellenségnek látni, arról valójában könnyen kiderül, hogy nem is az ellenséged.





Napi horoszkóp Szűz

Kedden legyél nyitott mások álláspontjára. Legyél nyitott arra, hogy talán másoknak is lehet igaza. Sőt! Könnyen lehet, hogy nekik és neked is igazad van, párhuzamosan. Talán van valami, amit még nem tudsz, amit még nem érzel, amit még nem ismersz, és ami megmagyarázza, hogy hogyan lehet mindenkinek a saját nézőpontjából igaza.

Napi horoszkóp Mérleg

Fontos, hogy figyelj oda a szavaidra kedden! Egy-egy rosszul megválasztott szóval akár veszekedést is kirobbanthatsz a családban. Nem biztos, hogy a veszekedésből te is kiveszed a részedet, de az biztos, hogy nincs szükséged arra, hogy egymásnak ugorjanak a szeretteid. Épp ezért most fogalmazz óvatosan és szeretetteli módon.

Napi horoszkóp Skorpió

Tudod, hogy ki a legfontosabb ember az életedben? Ez, bármilyen furcsán is hangozzék, valójában te magad vagy. Gondolj bele: Ha te jól vagy, akkor mindazok jól vannak, akik kapcsolódnak hozzád. Ha ma megoldod a te problémáidat az azt jelenti, hogy megoldottad mindenki másét is.

Napi horoszkóp Nyilas

Kedden az az érzésed támadhat, hogy valaki sokkal jobb nálad valamiben. ha így érzed, akkor érdemes társulnod azzal, aki jobb nálad, hiszen így érheted el te magad is a lehető legjobb eredményt. Ne felejtsd el: Ma nem a harc a cél, hanem az, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesd el.

Napi horoszkóp Bak

Sokan hiszik azt, hogy tévedésben vagy, amikor magyarázol nekik, te pedig hajlamos vagy ezt a helyzetet a hangod megemelésével (és néhány szitokszó közbeiktatásával) megoldani. Pedig a valódi megoldás az lenne, ha szelíden, halkan elsorolnád az érveidet. Újra, meg újra.

Napi horoszkóp Vízöntő

Valaki nem tiszta szándékkal közeledik hozzád. Ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül ártani akarna neked, de azt nagyon is határozottan jelenti, hogy nem avat be a valódi terveibe. Ha most szeretnéd megismerni a valódi szándékait, akkor ne a szavaira figyelj, hanem a tetteire, mert azok könnyen leleplezik majd.





Napi horoszkóp Halak

Ahelyett, hogy karácsony közeledtével egyre több és több terhet és elintézendőt vállalsz magadra inkább húzz egy határvonalat. Az idén már ne vállalj új feladatokat, a meglévőket pedig oszd el a rendelkezésedre álló napok között. A tudat, hogy mindennek megvan a napja segít levenni a rettenetes súlyt a válladról.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5