2017. december 7., csütörtök

Napi horoszkóp 2017. december 07



Napi horoszkóp - 2017.12.07.


Napi horoszkóp Kos

A szerelmed sokkal többet tud segíteni az életedben, mint azt gondolnád. Most olyasmiben is a segítségedre lehet, amiben eddig még sohasem kértél tőle segítséget. A munkahelyi és a gyereknevelési ügyeket is érdemes lenne megbeszélnetek, a karácsonyi ajándékozást pedig egész biztosan egyeztetnetek kell.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Ha úgy érzed, hogy igazságtalanság ér, azonnal emeld fel ellene a szavadat. Nem kell elhallgatnod semmit sem, és nem kell meghunyászkodnod. Csak a szavadat emeld fel, de ne hagyd, hogy az érzelmeid elragadjanak. Nem kell üvöltöznöd, és főleg nem szabad vádaskodnod.






Napi horoszkóp Ikrek

Csapatot gyűjtesz magad köré, és számba veszed, hogy kik azok a szeretteid, barátnők és családtagok, akikre mindig, minden körülmények között számíthatsz. Ami azt illeti, ez a lista igazán hasznos így, karácsony előtt. Lehet, hogy a jövő héten, vagy karácsonykor nagy szükséged lesz erre a listára.

Napi horoszkóp Rák

Nagyon fontosnak tartod, hogy segíts azoknak akik bajban vannak, és megvigasztald azokat, akik szomorúak. A helyzet azonban az, hogy csak akkor tudsz segítséget nyújtani, ha te is jól vagy. Csak akkor tudsz megvigasztalni valakit, ha te magad nem vagy szomorú. Ma tehát először magadat vigasztald meg!

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Készülj fel minden helyzetre egy jó kifogással csütörtökön. Úgy tűnik, hogy ma nem igazán alakulnak jól a dolgaid, és könnyen lehet hogy szükséged lesz ezekre a kifogásokra. Kérlek, tartsd észben, hogy a jó kifogás őszinte. A jó kifogás az, amit teljesen őszintén el tudsz mondani, és ami valós magyarázatot jelent.





Napi horoszkóp Szűz

Tudom, milyen fontosnak tűnik mindaz, ami körülötted zajlik, és azt is tudom, hogy nagyon szeretnél tenni valamit. Ma azonban mégsem az a megoldás, hogy a kezedbe ragadod az irányítást. Sőt! csütörtökön sodródj az árral. és menj arra, amerre az események terelnek téged.

Napi horoszkóp Mérleg

A csütörtök a cselekvés napja lesz a számodra. Úgy tűnik, hogy elméletben már elég jó vagy, szóval most eljött annak az ideje, hogy az elméleti tudásodat gyakorlati lépésekre váltsd át. Ezt az átváltást sokan segítik a környezetedben. Azoknak ne engedj beleszólást az ügyeidbe, akik nincsenek tisztában a lehetőségeiddel.

Napi horoszkóp Skorpió

Úgy érzed, hogy lemaradtál valamiről. Egyfajta hiányérzet van benned, és attól tartasz, hogy valóban kihagytak valamiből. Fontos, hogy tudd: Még nincs veszve semmi sem. Mi az, amiről azt gondolod, hogy lemaradtál róla? Mit kell ma tenned ahhoz, hogy ne maradj le erről a lehetőségről?

Napi horoszkóp Nyilas

Ma képes vagy arra, hogy teljesen új szabályokat teremts az életedben, és képes vagy arra, hogy teljesen új szempontból vizsgáld az eseményeket. Csütörtökön eljön annak az ideje, hogy megújítsd a régi alapvetéseket, és teljesen új szabályok mentén kezd el élni az életedet.

Napi horoszkóp Bak

Fontos, hogy értsd: Ez az időszak most arra ad neked esélyt, hogy rendezd az emberi kapcsolataidat, és mindenkivel megtaláld a hangot. Most érdemes végiggondolnod, hogy kik azok a környezetedben, akikkel szeretnéd javítani a kapcsolatodat. Azt is vedd sorra, hogy kik azok, akik szeretnének veled jobb viszonyt.

Napi horoszkóp Vízöntő

Talán attól tartasz, hogy nincs elég gyakorlatod ahhoz, hogy megtedd azt, amit ma tenned kell. Talán úgy érzed, hogy az élet ezúttal túl nagy kihívások elé állított. Ez természetesen tévedés. Az élet nem állított semmilyen feladat elé sem. Te magad kérted és vállaltad ezt a feladatot, ezért képes is vagy arra, hogy megold.





Napi horoszkóp Halak

Arra vágysz, hogy végre legyen egy romantikus estéd a szerelmeddel, de úgy tűnik, hogy őt teljesen elvesztetted az év végi hajtásban. Ma nyugodtan szervezd meg te ezt a romantikus estét, és nyugodtan intézd úgy, hogy legyen időtök egymásra. Hidd el: Mindkettőtöknek nagy szükségetek van erre.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5