2017. december 8., péntek

Napi horoszkóp 2017. december 08



Napi horoszkóp - 2017.12.08.


Napi horoszkóp Kos

Talán ez az utolsó nyugalmas napod a nagy karácsonyi hajtás előtt. Talán ez az utolsó olyan napod, amikor még mindenféle feszültség, aggodalom és a rohanás kényszere nélkül végiggondolhatod a dolgaidat Most érdemes akár egy egész éves számvetést is elkészítened és érdemes végiggondolnod, hogy mi mindent adott neked 2017.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Pénteken egyszerre kapsz nagyon-nagyon sokat, és nagyon-nagyon keveset is. A sors furcsa fintoraként ma talán abból kapsz sokat, amiből nem szeretnél, és abból keveset, amire nagyon is vágynál. Ahhoz, hogy ezt a helyzetet megfordítsd tudatos döntésekre és nagyon tudatos tervezésre lesz szükséged.






Napi horoszkóp Ikrek

Nagyvonalúságra lesz ahhoz szükség, hogy megoldj néhány nehéz helyzetet. Tudod, a nagyvonalúság az, amikor érdek nélkül engedsz valakinek. Amikor azért engedsz, hogy megmutasd mennyivel jobb vagy nála, akkor nem nagyvonalú vagy, hanem nagyképű. Ma ne keverd össze ezt a két fogalmat!

Napi horoszkóp Rák

Ma érdemes teljesítened valaki kérését, és érdemes egy kicsit átszervezned a napodat azért, hogy segíthess valakinek. Persze talán attól tartasz, hogy ezzel lemondasz a saját érdekeidről. De valójában, hosszú távon pont az szolgálja az érdekeidet, hogy most nem csak magadra gondolsz.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Gondold át, hogy az életed következő fejezetében(abban, amely hamarosan megnyílik) mit és miért szeretnél tenni. Gondold át, hogy mi mindent fogsz megváltoztatni, és határozd meg pontosan az új irányt. Ha szeretnéd egy térképet is rajzolhatsz az új útvonaladról.





Napi horoszkóp Szűz

Szeretnél kitörni a decemberi rohanás börtönéből, de úgy tűnik, hogy most erre nem igazán lesz sok esélyed. Úgy tűnik, hogy a legszívesebben mindent abbahagynál, és nem folytatnád az elkezdett feladatokat. Még egy kis kitartásra van szükséged. Hamarosan eljön a szabadulás pillanata.

Napi horoszkóp Mérleg

Féltékenyen figyeled, hogy a szeretteid mások társaságában is jól érzik magukat. Nem kellene féltékenynek lenned, hiszen senki sem csal meg téged azzal, ha másokkal is jól érzi magát. Fontos, hogy értsd: Ma a szeretteidnek szükségük van arra, hogy másokkal is találkozzanak, hogy másokkal is beszélgessenek.

Napi horoszkóp Skorpió

Belelépsz ugyanabba a folyóba, amibe egyszer már beleléptél. Lehet, hogy az ősi bölcsesség szerint ez lehetetlen, te mégis azt veszed észre, hogy már megint minden ugyanúgy van, ahogy egyszer már volt. Tudod mit? Most azonnal rúgj fel minden szabályt, és kivételesen ne kövesd a régi forgatókönyvet.

Napi horoszkóp Nyilas

Nézz rá az életedre, nézz rá arra a helyzetre, amelyben most vagy. Könnyen lehet, hogy érdemes lenne sokkal többet foglalkoznod azzal a kérdéssel, hogy honnan jöttél, és merre tartasz, mint ahogyan azt eddig gondoltad. Lehet, hogy több filozofálgatásra, több gondolkodásra, és több megbeszélésre van szükséged.

Napi horoszkóp Bak

Szeretnél lezárni egy helyzetet, szeretnél kilépni valamiből, de úgy tűnik, hogy most ez a helyzet sokkal ragacsosabb, mint hitted. Mintha egy mocsárból szeretnél szabadulni. Ha szükséged van arra, hogy valaki segítsen neked, akkor ma bátran kérj segítséget és bátran mondd ki, hogy egyedül nem megy.

Napi horoszkóp Vízöntő

A környezeted meg azt gondolja, hogy túl optimista vagy, és ott sem veszed észre a figyelmeztető jeleket, ahol azok nyilvánvalóak. A helyzet az, hogy ma az optimizmusod hatalmas érték. Nem szabad lemondanod az optimizmusodról csak azért, mert néhányan erre akarnak rávenni!





Napi horoszkóp Halak

Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak az irigykedők, és hogy mit mondanak azok, akik mindig csak a rosszat látják meg mindenben. Most fontos, hogy meg tudd különböztetni az őszinte drukkereidet azoktól, akik kedvességbe csomagolják a féltékenységüket, vagy az ellened irányított támadásaikat.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5