2017. december 12., kedd

Napi horoszkóp 2017. december 12



Napi horoszkóp - 2017.12.12.


Napi horoszkóp Kos

Nagy belső változások zajlanak benned kedden. Olyan, mintha most egy újratervező program zajlana benned, amely újratervezi mindazt, amit eddig gondoltál, vagy tettél. Most megváltozhatnak a gondolataid és a terveid egy bizonyos üggyel kapcsolatban, de ez így lesz jó. Az új elképzeléseid sokkal jobbak, mint a régiek.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Csak egy mosolyra van szükséged ahhoz, hogy minden megváltozzon. Ne csak másokra mosolyogj rá, hanem mosolyogj magadra is. Akárhányszor meglátod ma a tükörképedet, mosolyogj rá, és küldj magadnak valamilyen pozitív üzenetet: „Meg tudod csinálni.” „Ügyes vagy.” „Szeretlek.” „Szép vagy.”






Napi horoszkóp Ikrek

Meglepődnél azon, ha tudnád, hogy a családodban éppen milyen pletykák keringenek. Azért lenne érdemes meghallgatnod ezeket a pletykákat, mert ezek igazán sokat elárulnak a családodról, és arról, hogy ők hogyan gondolkoznak, de a pletykákat nem szabad komolyan venned.

Napi horoszkóp Rák

Figyelj jobban a tested jelzéseire. Figyelj jobban oda arra, hogy a tested mit igényel a téli hidegben. Lehet, hogy most még nem érzed úgy, hogy igazán hideg tél lenne, a sejtjeid azonban pontosan tudják, hogy tél van, és emiatt megváltoztak az igényeik is. Most több melegségre, több puha érintésre és több forró, fűszeres ételre van szükséged.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

A mai nap a kreativitásé. Ma minden napra van egy-egy jó ötleted és egy-egy jó megoldásod. Olyan kreatívan oldod meg a nehézségeket, hogy azon mások csak csodálkozni tudnak. A kreatív ötleteidet arra is felhasználhatnád, hogy kitaláld: Hogyan csinálsz igazi karácsonyi hangulatot a lakásodban.





Napi horoszkóp Szűz

Szereted, hogy okos vagy, és szereted, hogy mindenkinél jobban tudod, hogyan működik a világ. Lehet, hogy ma alkalmazhatnád is ezt a tudásodat: Biztosan tudod, hogy kinek mit és hogyan érdemes elmondanod a környezetedben. Biztosan tudod, hogy ki milyen formában dolgozza fel az információkat a legkönnyebben.

Napi horoszkóp Mérleg

Megpróbálod az életedet mindenféle szabályok közé szorítani, mert a szabályok biztonságot adnak a számodra. A szabályok most olyanok a számodra, mint egy finoman kovácsolt páncélzat: Pontosan ott védenek, ahol kell, és pontosan annyira védenek meg, amennyire kell.

Napi horoszkóp Skorpió

A világod a feje tetejére állhat kedden. Ma megcserélődnek a hagyományos sorrendek, és semmi sem ott vagy akkor történik, amikor és ahol azt megszoktad, vagy elvárnád. Könnyen lehet, hogy ma már reggel megtörténik az, amit csak délutánra terveztél, és talán délutánra csúszik a reggeli programod.

Napi horoszkóp Nyilas

Kedden nemcsak az jut az eszedbe, hogy kinek mit ígértél, és mivel kapcsolatban mit kell tenned, de az is, hogy régen milyen események történtek veled. Ezek között a régi emlékek között találsz majd néhény izgalmasat, amelyek most is jelentőséggel bírnak a számodra, ezért érdemes végiggondolnod ezeket.

Napi horoszkóp Bak

A tested mindig pontosan jelzi, hogy milyen állapotban van a lelked. Ha ma a megfázás, a nátha és a téli betegségek tüneteit fedezed fel magadon az arra utal, hogy a tested pihenésre, gyógyulásra, regenerációra vágyik. Add meg a testednek ezt a pihenést, adj időt neki a regenerációra.

Napi horoszkóp Vízöntő

Át kellene gondolnod, hogy mik a céljaid a jövő évben. Úgy tűnik, hogy az életedben egyre több a kötelezettség, a muszáj, és az olyasmi, amit valójában nem szívesen csinálsz, de azt hiszed, hogy ez a szükséges rossz. Fontos, hogy értsd: Ha rosszul érzed magad, az azt jelzi, hogy olyasmit csinálsz, amit nem kellene csinálnod.





Napi horoszkóp Halak

Néha az az érzésed, hogy a napok csak ismétlik önmagukat. Most is úgy érezheted, hogy ezt a keddet már sokadszorra játszod újra. Talán valóban alakultak már hasonlóan a napjaid, de ez a nap nagyon más, mint azok a napok voltak. A mai nap sokkal kellemesebben és pozitívabban végződik majd, mint gondolnád.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5