2017. december 21., csütörtök

Napi horoszkóp 2017. december 21



Napi horoszkóp - 2017.12.21.


Napi horoszkóp Kos

A karácsonyi készülődés közepette arra vágysz, hogy végre te irányíthass. Ma minden olyan tevékenység az örömödre szolgál, amiben te lehetsz a főnök. Fontos, hogy cselekedhess és az is, hogy valamilyen produktumot hozhass létre. A karácsony előtti napokban készíthetsz is valamilyen ajándékot valakinek.

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Romantikus hangulatban telik a csütörtököd. Ma egész nap a karácsonyi előkészületekre koncentrálsz (legalábbis fejben, mert lehet, hogy azért mást csinálsz közben). Szívesen képzeled el, hogy milyen jó lesz a szerelmeddel karácsonykor, de ezt vele is meg kell osztanod!






Napi horoszkóp Ikrek

Élvezed, ha használhatod a szürkeállományodat. Ma arra van szükséged, hogy intellektuális, szellemi feladatokat kapj, és arra, hogy valaki észrevegye és megdicsérje a kreatív gondolataidat. Bátran vállalj stratégiai feladatokat, például tervezd újra a karácsonyi logisztikát: Mikor ki, kihez megy, ki mivel készül, stb..

Napi horoszkóp Rák

Mi az, amit már régóta szeretnél letagadni magad előtt? Mi az, aminek a létezésével nem vagy hajlandó foglalkozni? karácsony előtt érdemes ránézned az elnyomott, és nem túl komolyan vett érzelmeidre. Ma érdemes megnézned, hogy mi az, amit magad előtt sem mersz bevallani.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Hihetetlen energiák összpontosulnak benned. Ma ezeket az energiákat kihasználhatod arra, hogy változtass valamit a sorsodon. Ragadd meg jól a mai lehetőségeket, és ne bizonytalankodj! Ma semmi sem történik veled véletlenül, még akkor sem, ha látszólag unalmas a napod.





Napi horoszkóp Szűz

Mint kisgyerek a játékboltban, úgy érzed magadat csütörtökön. Legalábbis abból a szempontból, hogy rengeteg lehetőséget, rengeteg színes csecsebecsét látsz magad előtt, de nem tudod, melyik lehet a tiéd, és melyik nem. Az lehet a tiéd, amelyiket csak kéred, de fontos, hogy merj tenni a vágyaidért!

Napi horoszkóp Mérleg

Szeretnéd, ha a családod kicsit megértőbb lenne. Szeretnéd, ha jobban támogatnának a karácsonyi előkészületekben, és szeretnéd, ha nem kellene mindenért egyedül felelősséget vállalnod. Ami azt illeti, ők szívesen segítenek neked, ha elmondod, mire van szükséged, és ha hagyod, hogy segítsenek neked.

Napi horoszkóp Skorpió

Egy váratlan kiadásra kell készülnöd csütörtökön. Na jó, nem tudom, karácsony előtt lehet-e váratlan egy kiadás, de ez olyasmi, amivel talán nem számoltál eddig. Ha minden kötél szakad, akkor megpróbálhatod elodázni a fizetést, de a haladék helyett, inkább a pénzügyi források felkutatására összpontosíts!

Napi horoszkóp Nyilas

Te adod a legjobb tanácsokat másoknak! Sajnos ezt nem mások állítják ma rólad, hanem te gondolod magadról. Ennek megfelelően bő kézzel osztod a tanácsaidat, amik csak mérsékelt sikerre számíthatnak. Jól tennéd, ha ma mások helyett önmagadnak adnál tanácsot. Olyan tanácsot, amit régóta nem mersz megfogalmazni magadnak!

Napi horoszkóp Bak

Fontosak számodra a határaid, és igazán fontos a számodra, hogy megvédhesd a saját világodat, a saját gondolkodásrendszeredet a külső betolakodóktól. Fontos a számodra, hogy kizárhasd a külvilágot, de azért ma ne zárj ki mindenkit a világodból! A szeretteidnek szoríts egy kis helyet a befelé figyelésedben is.

Napi horoszkóp Vízöntő

Érdemes kihasználnod a mai napot az ügyintézésre. Tudom, hogy az ünnepek előtt már eleged van a papírmunkából, de hidd el, ma minden ügyintéző sokkal kedvesebb lesz veled. Emiatt hatékonyabban megy majd minden. Most olyasmit is sikerülhet elintézned egy „Boldog karácsonyt!” felkiáltással, amit eddig nem tudtál megoldani.





Napi horoszkóp Halak

Csütörtökön fellélegezhetsz. Mintha egy láthatatlan tehertől szabadulnál meg, ami már régóta nyomasztott. Tulajdonképpen tenned sem kell ezért, hiszen te már régebben megtettél mindent annak érdekében, hogy jóra forduljanak a dolgok. Az eddig méltatlanul elmaradt siker érkezik meg hozzád ma.

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5