2017. december 23., szombat

Napi horoszkóp 2017. december 23



Napi horoszkóp - 2017.12.23.


Napi horoszkóp Kos

Csak óvatosan a nagy ötletekkel! Szombaton hajlamos leszel beleszeretni az ötleteidbe, és minden áron ragaszkodsz hozzájuk. Pedig nem éppen a legjobb ötletek ezek. Ahhoz képest semmiképp sem jók, hogy már mi mindent megszerveztél és előkészítettél az idei karácsonyra!

Bioglan Krill olaj


Napi horoszkóp Bika

Nem mindig könnyű észrevenni, ha az események a jó irányban mennek. Szombaton is lehet olyan érzésed, hogy minden és mindenki összeesküdött ellened, pedig valójában csak nem érted az események miértjét. Ma minden egy irányba visz előre téged, abba az irányba, ahol egy boldog és felszabadult karácsony vár rád.






Napi horoszkóp Ikrek

Nem éppen a jó időbeosztás lesz a jellemző a napodra. Ma egész nap rohansz, fáradt vagy, és a lehető legrosszabb időpontokban érzed úgy hogy szükséged van egy frissítő kávéra, ami miatt végleg kieshetsz a ritmusból. Ma a kávék helyett egy nagy alvás tenne igazán jót neked. Feküdj le sokkal hamarabb, mint tervezted!

Napi horoszkóp Rák

Már szombat reggel ugyanaz az elvarázsolt karácsonyi hangulat kerít a hatalmába, amit gyermekkorod óta olyan nagyon szeretsz. Egyszerűen csak hagyd, hogy ez a karácsonyi varázslat elhatalmasodjon rajtad, és engedd meg ennek a hangulatnak, hogy átírja az eredeti terveidet.

Aminas Vitalkost


Napi horoszkóp Oroszlán

Csodálatos lehetőségnek látod a szombatot. Egy lehetőségnek ahhoz, hogy végre jól beolvass valakinek. No persze, ő nem fogja hagyni magát, ezért könnyen alakulhat ki köztetek értelmetlen szócsata. Ne akard túlkiabálni őt, inkább állj elő az észérvekkel, és ne felejtsd el: Holnap úgyis ki kell békülnötök!





Napi horoszkóp Szűz

Kevésbé gördülékeny a szombatod, mint ahogyan tervezted. Szeretted volna, ha ma minden simán megy, mégis elő kell venned a problémamegoldó képességedet. Nyugalom! Estére már minden tökéletes lesz, és a karácsonyi vendégjárás sokkal jobban sikerül, mint ahogyan most azt képzeled..

Napi horoszkóp Mérleg

Úgy érzed, hogy tenned kell valamit azokért az emberekért, akiknek nem lesz olyan jó a karácsonya, mint a tiéd. Igazad van, tenned kell értük. Szombaton keresd meg azokat a barátaidat, szomszédaidat és ismerőseidet, akiknek nagy szükségük van a segítségedre, és akiknek szebbé teheted a karácsonyát.

Napi horoszkóp Skorpió

Ma azokról a családtagjaidról és ismerőseidről derül ki, hogy hatalmas szeretetéhség él bennük, akikről ezt nem is gondoltad volna. A mai meglepő, mély és őszinte beszélgetések során rájössz, hogy valójában mindenki a szeretetre, az elfogadásra és a békére vágyik körülötted.

Napi horoszkóp Nyilas

Ma foglalkozz egy kicsit a pénzügyeiddel! Azt gondold át, hogy jövőre hogyan lehetne ésszerűsíteni a kiadásaidat, és hogyan lehetne egy kicsit hasznosabban elköltened a pénzedet, mint ahogy az idén tetted. A rezsiszámláid között vannak olyanok, amelyeknél aktuális lett a díjcsomagváltás is.

Napi horoszkóp Bak

Végre kienged a maximalizmusod, és győz a lustaságod. Megengeded magadnak azt a luxust, hogy egy kicsit lustálkodj. A Szombat sokkal jobban alakul majd, mint azt remélted, főleg azért mert ma rájössz arra, hogy nem érdemes az ünnepeket túlgörcsölni, hiszen azok nem a tökéletességről szólnak.

Napi horoszkóp Vízöntő

Szeretnéd, ha végre csak egy dologra kellene koncentrálnod, de ma még rengeteg felé oszlik a figyelmed. Egyszerre vagy bébicsősz, háziasszony, partiszervező, cukrász és segítőkész barátnő. Ennyi szerepnek szinte lehetetlenség megfelelni, neked mégis sikerülhet, ha egy kicsit lazábban állsz hozzá a dolgokhoz.





Napi horoszkóp Halak

Az idén a szokottnál is nagyobb hangsúlyt fektetsz mások meglepetéseire karácsonykor. Szerencsére mindenkivel kapcsolatban volt egy-egy jó ötleted, hogy minek örülne igazán. Tudnod kell, hogy azok a szeretteid is mélyen meghatódnak az ajándékodon, akik nem pontosan azt kapják, amit megálmodtál!

0 comentarii:

Megjegyzés küldése

Statistici T5